Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Simulētā Basketbola Līga latviski atgriežas!

Simulētā Basketbola Līga latviski atgriežas!
Izveido savu leģendu! :)

Simulētā Basketbola Līga atgriežas, turklāt tā ir latviski! Izlasi un droši pievienojies!

Lielākais basketbola simulātors visā Eiropā ir atgriezies! Tur Tu vari izveidot savu spēlētaju no nulles - vari izdomāt viņa vārdu, uzvārdu, pozīciju, numuru, svaru, prasmes sadalīt un pēc tam dabūt līgumu no komandas un tajā spēlēt! Visas spēles tiek simulētas uz slaveno NBA 2k10. Nav laikietilpīgs process - ja nav ko darīt, tad tā ir īstā lieta ko darīt! Pietiek ar pāris minūtēm dienā, taču, ja nav ko darīt, interesanti tur ir pavadīt pat visu dienu! Lieki piebilst, ka simulātors ir pavisam jauns un tas nozīmē, ka, pagaidām, ir maz cilvēku, taču tieši tas ir fantastiski - varēsi būt viens no pirmajiem, kurš pievienojas līgā, izveido spēlētāju un to pēc iespējas ātrāk uzlabo.
Šis ir pirmās līgas baneris jeb headeris. Šis simulātors Latvijā jau ir bijis, taču nu jau oficiāli ir atgriezies, turklāt ir laba ziņa - ik vienam ir lieliska iespēja kļūt par komandas treneri jeb ĢM! Ir jāpiesaka sava komanda un trīs cilvēki iegūs īpašumā savu komandu, kuru pats varēs vadīt un diktēt tur noteikumus!
Patiesībā, šī simulātora noteikumi ir pavisam vienādi - sākumā tiek izveidots spēlētājs uz kura prasmēm ir jāsadala 300 punkti. Pēc tam, kad spēlētājs tiek apstiprināts, tam piedāvā komandu treneri līgumu un iespēju spēlēt viņu komandā. Ja Tu esi komandas treneris, tad Tu automātiski nokļūsti savā komandā. Pēc tam, ik dienu var pelnīt vēl punktus par kuriem var vēl uzlabot prasmes, tādā veidā padarot savu spēlētāju vēl labāku. Šādi viņu uzlabojot Tu viņu varēsi padarīt par leģendu kā Kobe Bryant, Stephen Curry vai jebkuru citu!
Kā jau nesen sacīju - līgā ir viena komanda ar nosaukumu Valmiera Squirrels un ir trīs brīvas vietas! Ir iespēja pieteikt savu komandu, kurai var vākt draugus un parakstīt līgumus ar spēlētajiem. Tā ir lieliska opcija kā labi un forši pavadīt laiku, turklāt iepazīties ar jauniem cilvēkiem un sadraudzēties. Ļoti interesanti var pavadīt laiku! Ja vēlme, tad vari pievienoties. Var ļoti forši pavadīt laiku!
Ej te:
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga
Simulētā Basketbola ''Victory'' Līga

     [+] [-]

, 2017-07-11 23:34, pirms 7 gadiem
Jāizmēģina.Neesat arī gadījumā lshl vadījuši?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-12 01:16, pirms 7 gadiem
Aumi, cerams šis projekts izurēs ilgāk kā 3 mēnešus...

     [+] [-]

, 2017-07-12 13:08, pirms 7 gadiem
Viva la Barca rakstīja: Aumi, cerams šis projekts izurēs ilgāk kā 3 mēnešus...
2-3 nedēļas max, to jau visi LSHL pierādīja )