Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Rubio apmierināts ar palikšanu Eiropā

Rubio apmierināts ar palikšanu Eiropā
Huans Karloss Navarro un Rikijs Rubio
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola kluba Barselonas "Regal Barcelona" saspēles vadītājs Rikijs Rubio pēc aizvadītajā nedēļas nogalē gūtās uzvaras Eirolīgā paudis apmierinātību ar izvēli palikt Spānijā nevis pārcelšanos uz NBA.

"Būt Eirolīgas "Final Four" - tieši tur es vēlējos būt. Esmu smagi strādājis, lai aizkļūtu līdz turienei un tas pierāda, ka izvēlējos pareizo variantu," sacījis Rikijs Rubio, paužot pārliecību, ka pareizi darījis, paliekot Eiropā arī uz šo sezonu. "Esmu tik priecīgs šajā komandā. Šie spēlētāji man palīdzēt attīstīties katru dienu, ko dara arī treneri un pārējais personāls," apmierināts ar spēlēšanu Barselonas klubā ir 19 gadus vecais saspēles vadītājs.

Pagājušā gada NBA draftā Minesotas "Timberwolves" ar 5. numuru izvēlējās Rubio, bet pats spēlētājs nolēma palikt Spānijā. Ar Barselonas klubu Rubio noslēdza ilgtermiņa līgumu un pēc gada viņam ir iespēja izmantot iespēju doties uz NBA. Redzēsim, vai tad viņš izlems doties pāri okeānam, bet pagaidām Rubio spēlēt prasmi pēc pilnas programmas var izbaudīt Katalonijas kluba līdzjutēji. Eirolīgas čempiontituls ir izcīnīts, bet šosezon palikušas vēl spēles Spānijas ACB līgā, uz ko norādījis arī Rubio.

Vienu kārtu līdz regulārās sezonas beigām Barselonas klubs ir nodrošinājis pirmo vietu un ir favorīts uz čempiontitula izcīnīšanu arī ACB līgā.

Izmantotie resursi:
startribune.com
acb.com

  +1 [+] [-]

, 2010-05-10 17:47, pirms 14 gadiem
Nu gan Minesotu piedi*sa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-10 18:01, pirms 14 gadiem
esk8er rakstīja: Nu gan Minesotu piedi*sa!
neko nav piedirsis , kad gribes NBA spelet tiesi minesota vares vinu panemt

  +2 [+] [-]

, 2010-05-10 18:38, pirms 14 gadiem
19 gadi - vēl viss priekšā, lai krāj pieredzi Eiropas labākajā komandā