Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Līcis

Pēdējās un izšķirošās regulārās sezonas mājas spēles: EuroChallenge un BBL. Skaties Sportacentrs.com

Pēdējās un izšķirošās regulārās sezonas mājas spēles: EuroChallenge un BBL. Skaties Sportacentrs.com
FIBA EuroChallenge "Last 16" un Baltijas Basketbola Līgas spēļu tiešraides

Sportacentrs.com šonedēļ piedāvā veselu septiņu basketbola spēļu tiešraides. Jau rīt FIBA EuroChallenge "Last 16" kārtā savu pēdējo mājas spēli aizvadīs BK "Ventspils", mājās uzņemot viesus no Turcijas - "Royal Hali Gaziantep" vienību. Savukārt Baltijas Basketbola Līgā, pēdējās spēles regulārajā sezonā, aizvadīs četras Latvijas komandas: BK "Valmiera", BK "Jēkabpils", "Liepāja/Triobet" un BK "Ventspils". Skaties Latvijas vadošo klubu spēles Sportacentrs.com!

1. Otrdien, 11.februārī pulksten 18:30: BK Valmiera - Pyrinto

BK "Valmiera" šobrīd ieņem dalīto 3. vietu A grupā. Trešā vieta tiek dalīta ar principiālajiem pretiniekiem BK "Jēkabpils" komandu. Sīva cīņa par 3. vietu turnīra tabulā notiek jau kopš sezonas sākuma. Uzvara šinī spēlē BK "Valmierai" dotu iespēju nostabilizēties 3.vietā, kā vienīgajai komandai. Taču šis nebūs viegls uzdevums, jo viesi no Somijas - "Pyrinto" vienība, šosezon ir zaudējusi tikai vienu spēli Baltijas Basketbola Līgā. Turklāt pirmajā tikšanās reizē BK "Valmiera" izbraukumā zaudēja ar 54 punktu starpību. Tiesa BK "Valmieras" sastāvs kopš tā brīža ir pastiprinājies (BBL rezultatīvākais spēlētājs - Jānis Kaufmanis). Vai BK "Valmiera" spēs revanšēties Somu komandai savu atbalstītāju priekšā? Skaties jau rīt!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com 

 

2. Otrdien, 11.februārī pulksten 19:00: BK Ventspils - Royal Hali Gaziantep

BK "Ventspils" mājās uzņems FIBA EuroChallenge "Last 16" K grupas līdervienību no Turcijas - "Royal Hali Gaziantep". Pirmajā spēlē izbraukumā tika piedzīvots zaudējums. Taču šobrīd, pēc vērā ņemamās uzvaras pār Latvijas čempioniem BK "VEF Rīga", Ventspils komanda ir apņēmības pilna pieveikt arī turkus. Šī BK "Ventspils" būs pēdējā mājas spēle "Last 16" kārtā. Lai saglabātu labas izredzes kvalificēties nākamajai kārtai, šinī spēlē der tikai uzvara ( vēlams ar vismaz 12 punktu pārsvaru). Vai "Ventspils" aizsardzība ( 4. labākā EuroChallenge turnīrā) spēs apturēt spēcīgo „Royal Hali Gazieantep” komandas sadarbību ( vidēji spēlē 17,4 piespēles - 2. labākais radītājs EuroChallenge turnīrā)? Skaties jau rīt!

Skaties spēli, piedalies tiešraides konkursā un laimē īpašas balvas no BK "Ventspils"! Komentētājs (Pēteris Neimanis) spēles laikā uzdos jautājumu. Atbildi uz jautājumu sniedz Sportacentrs.com draugiem.lv lapā! Būs pieejami četri atbilžu varianti, no kuriem izvēlies vien - tavuprāt pareizo!

Balva – BBL basketbola bumba ar visiem BK „Ventspils” spēlētāju autogrāfiem.

Seko jaunumiem Sportacentrs.com draugiem.lv lapā, šeit -> Lapas - Sportacentrs.com - Sākumlapa - draugiem.lv

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

3. Trešdien, 12.februārī pulksten 19:30: BK Jēkabpils - Pyrinto

Pēc paviesošanās Valmierā, "Pyrinto" vienība dodas uz Jēkabpili. Jēkabpils komandai šī spēle ir tikpat nozīmīga, cik BK "Valmiera", jo savstarpēji notiek cīņa par 3. vietu A grupā. BK "Jēkabpils" sastāvā spēlē Baltijas Basketbola Līgas janvāra MVP - Trojs Bārnijs (Troy Barnies). Vai "Jēkabpils" spēs apturēt "Pyrinto" uzbrukumu un salauzt viņu aizsardzību? Skaties jau trešdien!

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

BBL SESTDIENA

 

4. Sestdien, 15.februārī pulksten 17:00: Liepāja/Triobet - Lietkabelis

"Liepāja/Triobet" vienība, pēc neveiksmīgā BBL sezonas sākuma, nu ir uzņēmusi apgriezienus un uzvarējusi pēdējās trīs no piecām spēlēm šogad, tai skaitā arī vienus no B grupas līderiem "Nevežis" vienību. Šobrīd "Liepāja/Triobet" atrodas B grupas 5.vietā! Pretinieki, Lietuvas komanda "Lietkabelis" ir uzvarējuši tikai divas spēles, turklāt neviena no uzvarām nav nākusi izbraukumā. Tādēļ "Liepāja/Triobet" ir jāizdara tas, ko no viņiem gaida - jāuzvar, un pārliecinoši jāiesoļo izslēgšanas spēlēs! Vai viņiem tas izdosies, skaties jau sestdien!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com 

 

5. Sestdien, 15.februārī pulksten 17:00: BK Ventspils - Siauliai

BK "Ventspils" aizvadīs savu pēdējo spēli BBL regulārajā sezonā. Pirmajā tikšanās reizē Šauļos, viesi uzvarēja ar 16 punktu pārsvaru. Lai BK "Ventspils" beigtu regulāro sezonu kā B grupas līderi, viņiem ir nepieciešama uzvara. Ja "Siauliai" vienība uzvara arī savu priekšpēdējo spēli (pret „Lietkableis”), tad BK "Ventspils" vienībai ir nepieciešama uzvara ar vismaz 17 punktu pārsvaru. Vai "BK Ventspils" to paveiks? Skaties jau sestdien!

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

6. Sestdien, 15.februārī pulksten 17:00: BK Jēkabpils - Tallinna Kalev

Arī Jēkabpils komandai šī būs pēdēja spēle BBL regulārajā sezonā. Iespējams, tieši šī spēle noteiks A grupas 3. vietas īpašnieci. Jēkabpiliešiem šosezon jau izdevās pieveikt Tallinna "Kalev" vienību, turklāt izbraukumā ar 29 punktu pārsvaru. Tagad atliek tikai atkārtot panākumu un pārliecinoši iesoļot izslēgšanas spēlēs. Vai BK "Jēkabpils" to arī paveiks? Skaties jau sestdien!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

 

7. Sestdien, 15.februārī pulksten 17:00: BK Valmiera - Tarvas

Vienlaicīgi ar visām Latvijas komandām, kuras piedalās BBL, arī Valmiera aizvadīs savu pēdējo spēli regulārajā turnīrā. Kā jau minēts iepriekš, šai spēlei būs liela nozīme, jo visticamāk izšķirsies A grupas 3. vietas liktenis. BK "Valmiera" šosezon jau ir pieveikusi "Tarvas" vienību, pie tam izbraukumā! Vai BK "Valmiera" parādīs savu labāko spēli un "pārbrauks" pāri vieniem no grupas pastarīšiem? Skaties jau Sestdien!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

Cik uzvaras izcīnīs Latvijas Komandas?

  • 2

  • 4

  • 17

  • 11



Kristaps Porziņģis atgriezies uz parketa. Foto: USA Sports Today/Scanpix
22

Porziņģis atgriežas ar 20+8, Vaitam uzvarā pār "Pistons" pirmais triple-double karjerā

Sesto uzvaru pēc kārtas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā savā laukumā ar 119:94 pārspēja līgas pastarīti Detroitas "Pistons". Porziņģis pēc piecu maču izlaišanas atgriezās uz parketa un 22 minūtēs guva 20 punktus. Mača galvenais varonis bija Deriks Vaits, kuram pirmais karjeras triple-double.
Išmaels El-Amins. Foto: Romāns Kokšarovs

''Ventspils'' apvienotās līgas regulāro sezonu noslēgs viesos pret līderi

Šodien noslēdzošo apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas regulārās sezonas spēli aizvadīs BK ''Ventspils'', kas izbraukumā plkst. 19:00 spēkosies pret čempionāta līderi ''Kalev''/''Cramo''.
Kristaps Porziņģis spēlē pret ''Pistons''. Foto: AFP/Scanpix
2

Porziņģis par traumu: ''Spēles galvenokārt izlaidu piesardzības nolūkos''

Naktī uz otrdienu Bostonas ''Celtics'' sastāvā pēc piecu spēļu izlaišanas atgriezās Kristaps Porziņģis, kurš, spēlējot ierobežotu minūšu skaitu, ar 20 punktiem palīdzēja klubam pārspēt Detroitas ''Pistons''. Pēc mača viņš žurnālistiem skaidroja savu savainojumu un izjūtas laukumā.