Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Zālītis

Video: Jaunās basketbola zvaigznes ierobežos, trenerus aicina uzlabot darba kultūru

Ikgadējā Latvijas Basketbola savienības biedru sapulce pagājusi klusi un mierīgi. Gandrīz vienbalsīgi ievēlēta jauna padome, tikts galā ar visādām formalitātēm. Tomēr atsevišķi sapulcē izskanējušie paziņojumi un viedokļi pelnījuši mūsu vērību.
LBS prezidents Valdis Voins atklāja par plāniem U18 un U16 Eiropas čempionātus uzņemt attiecīgi Liepājā un Ventspilī kā arī vēstīja par Jūrmalas un Jēkabpils mērķiem nopietni pievērsties augsta līmeņa basketbolam. LBS treneru komisijas vadītāja Daiga Jansone dalījās pārdomās par U16 un U18 izlašu līdzdalību LSBL un LBL mačos, atklājot, ka nākamsezon virknei jauno spēlētāju būs iespēja piedalīties tikai vienas SLJBL vecuma grupas spēlēs. BS Rīga direktors Guntis Šēnhofs sprieda par treneru darba kultūru, BA Turība valdes priekšsēdētājs Aldis Baumanis sūkstījās par studentu basketbola ignorēšanu, bet par redzēto pārdomās dalījās LBS valdes loceklis un VEF Rīga kluba pārstāvis Edgars Jaunups. Skatāmies.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-10 17:23, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Valdis Voins galīgi nav orators, tāds bla-bla-bla-bla-bla. Fascinē, ka Godmaņa sievu ievēlēja LBSā, un Āboltiņu, Urbanoviču un citus. Ir par ko padomāt, ar kuru galu domāja cilvēki, kas par viņiem balsoja?
Nu, Urbanovičam izglītība basketbolā gandrīz kā Žanim Peineram - Rēzeknes sporta skola un pirmā sporta klase. Šajā sastāvā noteikti nav vsmazāk kvalificētais. Vismaz četri jaunupi!
, 2012-02-10 17:28, pirms 12 gadiem
Voins nevis runā ,bet kliedz pilnīgi neko nerubī no basketbola!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-10 18:30, pirms 12 gadiem
Varēju vienkārši apbrīnot tos kuri teica- Wow! Valsts policijas priekšnieks pārņems basi, tad jau būs kārtība! Kāda vēl kārtība. Ko tad viņš sajēdz. Man liekas viens no nemanāmākajiem prezidentiem Latvijas sportā.
Jo īpaši šajos laikos, LBS valdē vajag cilvēku, kurš kaut ko sajēdz no ši sporta veida.
Diezgan skumji.
, 2012-02-10 18:40, pirms 12 gadiem
A kas uzlabos LBS darba kultūru?
, 2012-02-10 19:38, pirms 12 gadiem
istenībā sen ir skaidrs un pierādijies ka jaunatnes basketbols mums ir diezgan sakartots, ar labiem rezultatiem...
Bet tālāk, nav ne studentu, ne lielais basis, viens liels bardaks...
Un kurš par to ir atbildīgs???
kurš ir atbildīgs, ka basketbolam ir vissvairāk bērnu, bet tik drausmīga situācija pēc tam???tas nozīmē ka tie strādā vienkārši drausmīgi slikti...nevis nestrādā, bet strādā slikti, dara visu iespējamo lai pēc skolas pēc iespējas mazāk kāds izistos...
, 2012-02-10 19:44, pirms 12 gadiem
Aldis Baumanis normāli parunāja par tēmu. Galvenais, vai kāds aizdomāsies, vai tikai paliks šis video par piemiņu.
, 2012-02-10 20:48, pirms 12 gadiem
Basketbola savienība, manuprāt, ir visvairāk politizētākā institūcija, salīdzinot ar citām federācijām
, 2012-02-10 23:33, pirms 12 gadiem
Būtu pacilājuši arī tiesāšanu....
, 2012-02-11 01:22, pirms 12 gadiem
Balagāns - pretīgi bija visā šajā jēlībā klausīties
LBS ir jābūt cilvēkiem kuri dienu dienā darbojas savā nozarē nevis biznesmenis Pētris ar politiķi Jāni brīvdienā sanāk un saskaita piķi un tieši tādu es patreiz redzu Latvijas basketbola sistēmu.
jaunā valde ir ievēlēta un ticiet man jau tagad ir zināms kāpēc šie cilvēki tur ir. Īsāk sakot korupcijas kalngals ar mentu priekšgalā - gaidam sekas.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
5

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Anna Liepiņa 2024. gada 11. aprīlī. Foto: Margarita Vigule

Bronzas intriga turpinās Daugavpilī: vai Liepāja mājās brauks ar kausu?

Ceturtdien, 25. aprīlī, turpināsies Latvijas Sieviešu basketbola līgas izslēgšanas spēles. Daugavpils Universitāte plkst. 18:00 uzņems Liepāju, kura bronzas sērijā līdz divām uzvarām atrodas vadībā ar 1-0. Tiešraidi skaties rakstā.
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
29

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.