Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Holdena karjerai briesmas nedraud

Holdena karjerai briesmas nedraud
Džons Roberts Holdens
Foto: cskabasket.ru

Krievijas Superlīgas čempione Maskavas CSKA saņēmusi ļoti iepriecinošas ziņas - pēc ilgām medicīniskajām pārbaudēm noskaidrojies, ka amerikāņu saspēles vadītāja Džona Roberta Holdena veselības stāvoklis ir uzlabojies, kas nozīmē, ka vienam no Eiropas meistarīgākajiem aizsargiem dota zaļā gaisma basketbola spēlēšanai.

Pēc izmeklēšanas Vācijas speciālistu konsultēšanās ar Krievijas mediķiem un ilgas izmeklēšanas noskaidrojies, ka CSKA aizsarga Holdena sirds stāvoklis ir pietiekami labs, lai atsāktu nopietni trenēties un piedalīties spēlēs. Iepriekš parādījās informācija, ka sirds problēmas varētu likt Holdenam kārt sporta apavus uz nagliņas, taču, par prieku daudziem spēlētāja atbalstītājiem, tas vēl nenotiks.

Jau tuvākajā laikā Holdens atgriezīsies Maskavā, taču joprojām nav zināms, vai viņš piedalīsies CSKA pārbaudes mačos ar NBA klubiem. To lems kluba galvenais treneris Duško Vujosevičs.

''Mēs pat negribējām pieļaut domu, ka nāksies atteikties no Džeja pakalpojumiem,'' kluba mājaslapā citēts CSKA prezidents Andrejs Vatutins. ''Holdens ir svarīga un neatņemama mūsu komandas sastāvdaļa, un mēs esam priecīgi, ka Džejs jau drīzumā varēs atsākt treniņus un palīdzēt CSKA jaunajā sezonā.''

Izmantotie resursi:
Сезонные абонементы / Season Tickets - 2010/11


, 2010-10-09 15:06, pirms 14 gadiem
iiists varonis, kurs ciinas
, 2010-10-09 15:35, pirms 14 gadiem
Labs piemērs basketbolistiem, it sevišķi vietējiem latviešiem, kā jātaisa karjera - rūpīga attieksme treniņos spēlējot bročos, pacēla sevi līdz komandas līderim, nākošā komandā tas pats, līdz tagad pelna CSKA. Ikviens to var, tikai vajag gribēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-10-09 18:49, pirms 14 gadiem
Uz Broceeniem!
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.