Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

LR Ministru prezidents būs komandas kapteinis "Krastu mačā"

LR Ministru prezidents būs komandas kapteinis "Krastu mačā"
Valdis Dombrovskis (centrā) "Krastu mačā” 2012
Foto: Gatis Gierts, F64

17. un 18. augustā pie Latvijas Nacionālā operas Rīgas pilsētas un Rīgas ostas svētku ietvaros notiekošajā Baltijā vērienīgākajā brīvdabas diennakts basketbola turnīrā piedalīties arī LR Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Rīgas vicemērs Andris Ameriks, informē svētku organizatori.

Politiķu spēle 24 stundu turnīra ietvaros notiks kā pēdējā, proti, 18. augustā plkst. 14:00 – 15:00. Dombrovskis un Ameriks jau tradicionāli „Krastu mačā” pārstāv pretējos Daugavas krastus un ir savu komandu kapteiņi.

Rīgas vicemērs Andris Ameriks: „Ne velti saka, ka sports vieno visus. Jaunus, vecus, iesācējus un profesionāļus. Arī deputāti vai ministri nav izņēmums, un šoreiz visu tikšanās vieta ir basketbola laukums. Man ir patiess prieks, ka mums ir izdevies iedibināt foršu tradīciju, kas ik gadu šeit pulcē simtiem sportotgribētāju un viņu atbalstītāju. „Krastu mačs” nu jau kļuvis par neatņemamu Rīgas svētku sastāvdaļu, kas paņem ar tajā valdošo pozitīvo atmosfēru un emocijām. Lai viss izdodas!”.

Diennakts basketola turnīrā, kur par uzvaru sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji, rezultāts tiek skaitīts kopā no starta līdz finiša svilpei. Patlaban tas ir 2:1 par labu labajam krastam. Diennakts laikā kopumā laukumā dodas ap 600 rīdzinieku un, pēc turnīra rīkotāju aplēsēm, pērn „Krastu maču” apmeklēja ap 100 000 skatītāju.

Līdz ar basketbolu „Krastu mačā” notiek arī dažādi šovi un konkursi skatītājiem, šogad turnīrā uzstāsies Gacho, DJ Feodor Fomin (Maskava) un DJ Ella, kā arī Latvijas populārākie dīdžeji, turklāt pasākumu atklās SIA „Skonto Būve” dankošanas konkurss, kur piedalīsies divkārtējs NBA čempions Šenons Brauns, notiks arī „Latvijas Dzelzceļš” spēka metienu konkurss.

Izmantotie resursi:
rigassvetki.lv


, 2013-08-09 15:05, pirms 11 gadiem
Būtu pareizi, ja tas Krastu Mačs pārmaiņus notiktu vienā un otrā krastā.
, 2013-08-09 15:05, pirms 11 gadiem
Būtu "fiziķu tizleņu" mačs saprastu, bet kādēļ šis dabas pārpratums attiecībā uz sportu tiek izvirzīts tādā postenī. Žēl, ka nav Āboltiņas komandā, sporta tērpā būtu neatvairāma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-09 16:01, pirms 11 gadiem
lidotajs rakstīja: Būtu "fiziķu tizleņu" mačs saprastu, bet kādēļ šis dabas pārpratums attiecībā uz sportu tiek izvirzīts tādā postenī. Žēl, ka nav Āboltiņas komandā, sporta tērpā būtu neatvairāma
domā- nofočet un pielīmēt uz ledusskapja, lai vieglāk ievērot diētu?
voldiņš jau varētu ar vairāk patrenēties un mazāk rīt, savādāk nenormāli uzpampis no taukiem
, 2013-08-09 16:15, pirms 11 gadiem
Būtu labāk prēmijas U-20 nodrošinājis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-08-09 16:50, pirms 11 gadiem
lidotajs rakstīja: Būtu "fiziķu tizleņu" mačs saprastu, bet kādēļ šis dabas pārpratums attiecībā uz sportu tiek izvirzīts tādā postenī. Žēl, ka nav Āboltiņas komandā, sporta tērpā būtu neatvairāma
tev laba profila bilde!! Labs albums!!!
, 2013-08-09 17:12, pirms 11 gadiem
Ja man būtu iespēja, pielietotu visus and1 trikus, bikšu norausanu, bumbas iemesanu pa galvu
, 2013-08-09 17:44, pirms 11 gadiem
Grūti iedomāties vēl nesportiskāku kapteini.
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.