Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Valkas internāts uzņem jaunos basketbolistus

Andrejs Siliņš

Valkas sporta internāts rīko otro atlases treniņu ciklu jaunajiem basketbolistiem. Pēc janvārī notikušā treniņu cikla internātam pievienojušies vairāki audzēkņi, no kuriem veiksmīgākais, Elvis Vaivods komandas “Valka/Valga” sastāvā jau aizvadījis trīs spēles LBL turnīrā.

Treniņi notiks Valkā no 2017.gada 11. līdz 14. jūnijam (bez dalības maksas).

Labākajiem basketbolistiem tiks piedāvāta iespēja pievienoties Valkas sporta internātam, izejot pilnu vasaras sagatavošanās ciklu nākamajai sezonai. Valkas komanda nākamgad gatavojas startēt LBL 2.divīzijas turnīrā. Audzēkņiem tiek piedāvāti

treniņi divreiz dienā, apvienojot treniņus ar mācībām ģimnāzijā pēc sportistiem pielāgota stundu saraksta;ēšana trīs reizes dienā, pēc sportistiem atbilstošas ēdienkartes;dzīvošana ģimnāzijas kopmītnēs.
Basketbola treniņi mīsies ar fiziskās sagatavotības treniņiem, kas šajā vecumā ir ļoti svarīgi un viss process notiks profesionālu treneru un fizioterapeita uzraudzībā.

Labākajiem internāta audzēkņiem regulāri tiek dota iespēja konkurēt uz vietu BK “Valka/Valga” komandā, kas startē Latvijas un Igaunijas nacionālajos čempionātos.

Tiek aicināti pieteikties 9. un 10. klašu beidzēji. Pieteikumus sūtīt trenerim: kristaps.zeids@gmail.com.

Vietu skaits nometnē ir ierobežots, tāpēc lūdzam pieteikties laicīgi!

Izmantotie resursi:
Valkas internāts uzņem jaunos basketbolistus |...

     [+] [-]

, 2017-05-09 21:38, pirms 7 gadiem
Nebūtu slikti, ja Valkas mēris Vents Armands Krauklis, kurš tik izjusti pirms spēlēm dzied Latvijas himnu, pirms atklāt internātu, nomaksātu pamatīgus algu parādus bijušajam Valka/Valga trenerim Varim Krūmiņam un vēl arī vairākiem spēlētājiem. Citādi krauklis gan ir putns ar saldu balsi, taču ar tukšiem solījumiem pilnu guzu!