Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Hārdens: Bija grūti izlemt par prom došanos

Hārdens: Bija grūti izlemt par prom došanos
Džeimss Hārdens
Foto: AP

Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētās Arizonas štata universitātes "Sun Devils" aizsargs Džeimss Hārdens trešdien notikušajā preses konferencē, kurā paziņoja par došanos uz NBA, pastāstīja par lēmuma pieņemšanu un atskatījas uz pavadīto laiku Arizonā.

"Pēdējās dienās man ir bijušas sarunas ar treneriem un ģimeni par iespējamo lēmumu. Uzskatu, ka tagad man laiks pārcelt savu spēli uz nākamo līmeni, tāpēc esmu nolēmis pieteikties NBA draftam," trešdien notikušajā preses konferencē sacīja Hārdens. "Daudzi varbūt uzskata, ka tas ir bijis viegls lēmums, bet tā nebūt nav, jo šeit man ir lieliski komandas biedri un treneri. Viss, kas ir šajā lieliskajā vietā, padarīja grūtu manu izvēli doties prom," minēja Hārdens. "Viņš ir bijis neticams "sūtnis" mūsu universitātei, kā arī lielisks spēlētājs mūsu komandai. Viņš ir lielisks draugs un īsts džentlmenis. Nevaram būt lepnāki par viņu un nevaram būt pateicīgāki par , ka viņa paveikto mūsu labā," tā galvenais treneris Herbs Sendeks.

"Vēl neesmu runājis ar kādu par man prognozētajām vietām NBA draftā, bet mani treneri, kas ir runājuši ar dažādiem situāciju pārzinošiem cilvēkiem, norādījuši, ka mana drafta situācija ir diezgan laba," tā Hārdens. Aizvadītās sezonas izslēgšanas spēlēs Hārden sniegums nebija pats labākais, bet spēlētājs par to neuztraucās: "Cilvēki, kas skatījušies manas spēles, zin ko es varu izdarīt uz laukuma. Tās divas spēles neietekmēs mani un manu lēmumu."

2009. gada NBA drafts notiks 25. jūnijā Ņujorkā. Džeimsam Hārdenam tiek prognozēta droša vieta Top10.

Saistītais raksts:
Kuksika komandas biedrs pieteiksies NBA draftam

Video: Hārdena preses konference

Izmantotie resursi:
azcentral.com

Slēpts komentārs: Jurchiks_pe4o

  -1 [+] [-]

, 2009-04-09 15:46, pirms 15 gadiem
tikai nestaasti, ka bija gruuti - nabadzinjsh!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-09 15:46, pirms 15 gadiem
Nedaudz atgādina O.Dž. Mejo gan pēc izskata, gan pēc spēles. Hārdens dienās būs labs spēlētājs, taču vēl daudz jāprogresē. Būtu jauki, ja viņu draftētu, piemēram, Timberwolves, viņiem šobrīd derētu kāds labs aizsargs. Groza apakša it kā ir līmenī - Džefersons un Lovs. Bet pārējie tādi, nekādi, ja pievienotu vēl Hārdenu, tad jau varētu būt pavisam solīdi.

  +9 [+] [-]

, 2009-04-09 15:47, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Nu baigi rausta valodu džeks
vai tas maina cilveeka personiibu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-04-09 15:59, pirms 15 gadiem
lil_thug rakstīja: vai tas maina cilveeka personiibu?
Nē! es teicu, ka maina?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja