Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

ASK pamatmērķis - grupu turnīrs

ASK pamatmērķis - grupu turnīrs
Ģirts Kalniņš
Foto: Romāns Kokšarovs, SA

Šodien notikušās Eiropas kausa izlozes rezultātus, kurā savus pretiniekus noskaidroja basketbola klubs "ASK Rīga", sarunā ar portālu eSports.lv komentēja kluba pārstāvis Ģirts Kalniņš, kurš atklāja arī komandas mērķus turnīrā.

Basketbola klubs "ASK Rīga" šodien uzzināja savus pretiniekus Eiropas kausa kvalifikācijas kārtās. Pirmajā kvalifikācijas kārtā būs jātiekas ar Francijas klubu "Cholet Basket", bet uzvaras gadījumā otrajā kārtā būs jāspēlē ar spāņu "CB Bilbao Berri".

"Ja rēķināmies ar to, ka viņi būs tādi kā pagājušajā sezonā spēlēs pret "Baronu" (FIBA kausa grupu turnīrā - aut.), tad, protams, tas ir pretinieks, kuru vajadzētu apspēlēt jebkurā gadījumā. Kas attiecas uz Bilbao, tad tas ir līmeni augstāks klubs, jo Spānijas čempionātā regulārajā sezonā palika septītajā vietā un izslēgšanas spēlēs ceturtdaļfinālā zaudēja Barselonai, bet Spānijas čempionātā pat lejasgala komandas pamanās vinnēt gan "Real", gan Barselonu. Tā kā izloze nav no tām vieglākajām. Viss ir relatīvi, šobrīd gan vēl nav zināms kā komandas nokomplektēsies, kā arī mums pašiem jāatrisina savas nelielās problēmas," tā notikušo izlozi komentēja Ģirts Kalniņš.

"Pamatmērķis ir iekļūt grupu turnīrā, ko jau deklarējām pagājušās sezonas beigās, kurā nostartējām diezgan nesekmīgi. Ir cerība, ka grupu turnīrā iekļūsim, un tad domāsim par ko tālāk. Mēģināsim stādīt pēc iespējas augstākus mērķus, taču visam jānāk pakāpeniski. Pagaidām nepieļaujam domu, ka varētu nepārvarēt pirmo kārtu," tā izteicās Kalniņš.


, 2008-07-08 18:44, pirms 16 gadiem
bus gruti bet domaju ka tas ir loti reali!!!
, 2008-07-08 18:44, pirms 16 gadiem
Nelielas probleemas, nujaa klubam nelielas, bet Sandim milziigas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 18:46, pirms 16 gadiem
Lai veicas ASK,
manam favoritam LV!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 18:50, pirms 16 gadiem
no saakuma pashiem jaanokomplektee sastaavs un tad varees uzstaadiit meerkjus un teikt ka pirmaa kaarta obligaati jaapaarvar!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 18:55, pirms 16 gadiem
Cerēsim uz to labāko!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-08 19:33, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Hm, nu martin_rusheer, tu patreiz taisi vēju ūdens glāzē!

Raksta nosaukums, ko tu citē, tā arī saucās "ASK nevienam nav palicis parādā".
Un līgumi uz nākamo sezonu jau ir, Valters, Grafs, Mažutis, Bertāns, Kalve, Jahovičs... Cik tad vēl vajag?

viss ok tikai mazutim veel nav liigums... tas veel nav parakstiits!
Slēpts komentārs: edzulis_45
, 2008-07-08 20:22, pirms 16 gadiem
un kad tad saks papildināt sastāvu, vai arī ar šiem pašiem spēlēs...
, 2008-07-08 20:52, pirms 16 gadiem
Katad ka tiks talak:, tikai jautajums kas speles, nu kas bus tie kas ies uz laukuma. Man skiet smiekligi solit kalnus tad kad nav speletaju!!!!
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
6

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.