Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Nav naudas "Dinamo", nav Hansena

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Nav naudas "Dinamo", nav Hansena
Treviss Hansens
Foto: ITAR-TASS

Krievijas vīriešu basketbola superlīgas klubu Maskavas "Dinamo" finanšu problēmu dēļ atstājis amerikāņu leģionārs ar Krievijas pasi Treviss Hansens. Maskavieši, spēlējot bez Hansena un Nahbara, "mazā pusfināla" izbraukuma spēlē Rostovā ar rezultātu 40:58 piekāpās vietējai "Lokomotiv" vienībai.

Hansena aiziešanu un zaudējumu ceturtdien skaidroja „Dinamo” un Krievijas valstsvienības galvenais treneris Deivids Blats. „Šī bija dīvainākā spēle manā dzīvē. Pretinieks labi paveica savu darbu un izskatījās labāk par mums. Nezinu, kas notika ar manu komandu, varu tikai izvirzīt pieņēmumus. Spēle nozīmēja ļoti daudz. Bija labs treniņš, iespējams, pat ļoti labs. Zināt, pasaule ir teātris. Mēdz būt labs mēģinājums un slikta izrāde. Šodien viss bija tieši otrādi. Iespējams, komanda nogura, jo mūsu rīcībā paliek arvien mazāk spēlētāju. Hansens atstāja komandu, teikdams, ka viņam ilgi nemaksā algu. Nahbars savainots.”

Jāpiebilst, ka Hansens iekļauts Krievijas valstsvienības kandidātu sarakstā.

„Dinamo” neveiksmju sērija sākās jau sen, aprīļa sākumā ULEB Kausā piekāpjoties Serbijas „Hemofarm”. Krievijas čempionāta ceturtdaļfinālā „Dinamo” zaudēja Sanktpēterburgas „Spartak”. Tagad komanda kopā ar „Lokomotiv”, „Triumf” un „Enisey” turpina cīņu par piekto vietu.

Izmantotie resursi:
championat.ru

Slēpts komentārs: FK22

  +5 [+] [-]

, 2009-05-07 20:08, pirms 15 gadiem
Jau aizgāja..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-05-07 20:11, pirms 15 gadiem
Saucamais patriotisms
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-05-07 21:32, pirms 15 gadiem
Maskavieši, spēlējot bez Hansena un Nahbara, "mazā pusfināla" izbraukuma spēlē Rostovā ar rezultātu 40:58 piekāpās vietējai "Lokomotiv" vienībai.

varen rezultatīva spēle

     [+] [-]

, 2009-05-12 16:24, pirms 15 gadiem
te tev nu bija superklubs