Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: "Liepājai" pārliecinošs zaudējums "Wind Basket 2019" oficiālajā atklāšanas spēlē

Starptautiskā pārbaudes turnīra basketbolā "Wind Basket 2019" oficiālajā atklāšanas spēlē, BK Liepāja piekāpās viesiem no Krievijas Spartak Primorye ar 52:75 (19:21, 8:21, 14:16, 11:17). Mājiniekiem izdevās turēties līdzi spēles pirmajā ceturtdaļā, bet jau nākamajā viesi sāka atrauties rezultātā, spēles noslēgumā sagādājot turnīra saimniekiem zaudējumu ar - 23. Jau sestdien, 7. septembrī 18:30 Pieno Žvaigždes un Liepājas spēlē noskaidrosies par kuru no vietām turnīra tabulā cīnīsies kurzemnieki svētdien.

, 2019-09-06 10:28, pirms 5 gadiem
Visu maču neredzēju, taču apmēram 20 minūtēs abos puslakos neredzēju Liepājai ne īsti aizsardzības, ne uzbrukuma. Spēle nekāda. Uz šī fona gaišie tēli bija Hāzners un Pļavnieks, epizodiski arī Šelītis. Tikai ēna no pērn redzētā Sīpoliņa un joprojām sevī pazaudējies talants Jansons...
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā. Foto: Matas Baranauskas

Augstāk izsētās TTT basketbolistes Latvijas finālu sāks RSU laukumā

Ceturtdien, 18. aprīlī, sāksies Latvijas Sieviešu basketbola līgas 33. sezonas fināls sērijā līdz divām uzvarām. Rīgas Stradiņa Universitāte plkst. 20:00 "Rimi" Olimpiskajā sporta centrā uzņems TTT basketbolistes. Tiešraidi skaties rakstā.
Kajs Hancberijs pret Aizeju Ozbornu. Foto: vgvia.lv
3

Valmieriešiem obligāti jāuzvar – "Zeļļu" pirmā iespēja tikt pusfinālā

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgā esam sagaidījuši sezonas pirmo izslēgšanas spēli, kurā kādai no komandām vairs nebūs atkāpšanās ceļa – lai turpinātu cīņu, "Valmiera Glass"/ViA savās mājās būs obligāti jāuzvar Rīgas "Zeļļi". Cīņas sākums paredzēts plkst. 19.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un no aptuveni plkst. 19.30 arī kanālā TV4.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
7

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".