Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

3x3 basketbola izlase šoreiz Pasaules kausa posmā apstājas ceturtdaļfinālā

Ints Megnis
Ints Megnis

3x3 basketbola izlase šoreiz Pasaules kausa posmā apstājas ceturtdaļfinālā
Edgars Krūmiņš. Foto: FIBA

Latvijas 3x3 basketbola komanda ''Rīga'' (Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis) sezonas trešā Pasaules kausa posma ceturtdaļfinālā sestdien ar 15:21 piekāpās Serbijas vienībai "Liman".

Mačs sākās ļoti rezultatīvi un pēc nedaudz vairāk nekā divām spēlētām minūtēm rīdzinieki bija iedzinējos ar 4:7. Turpmākajās minūtēs spēles gaita strauji nemainījās un pēc piecām minūtēm tika saglabāts trīs punktu deficīts - 7:10. Pēc daudziem neprecīziem mēģinājumiem Edgars Krūmiņš beidzot iemeta tālmetienu un panāca 9:10, bet vēl pēc brīža Kārlis Pauls Lasmanis arī izlīdzināja rezultātu. Tomēr nākamos četrus punktus atkal guva pretinieki un turpinājumā tuvāk par diviem punktiem vairs neizdevās tikt, latviešiem samierinoties ar neveiksmi.

Abas komandas savā starpā pēdējo gadu laikā tikās divpadsmito reizi, rīdziniekiem piedzīvojot vien ceturto neveiksmi.

Turnīrs Ungārijas pilsētā Debrecenā sākās piektdien, kad Latvijas komanda ''Rīga'' (Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis) ar 21:12 uzvarēja mājinieku komandu ''Debrecen'' un ar 21:19 Slovēnijas ''Piran'' vienību, droši sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Astoņu dienu laikā Ungārijas pilsētā Debrecenā tiek izspēlēti trīs Pasaules kausa posmi. Pirmajā posmā mūsu 3x3 puiši aizkļuva līdz pusfinālam, atzīstot Lietuvas ''Utena'' pārākumu, tikmēr otrajā posmā tika svinēta uzvara.