Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Šonakt NCAA fināls

Šonakt NCAA fināls
Foto: AP

Indianpolisā šonakt notiks gada notikums koledžu basketbolā - NCAA fināls, kurā tiksies Djūkas un Batleras universitātes. Spēles sākums pulksten 4:21 pēc Latvijas laika.

NCAA izslēgšanas spēles šonakt sasniegs savu kulmināciju, kad laukumā izies Djūkas un Batleras universitāšu basketbolisti. Ne velti šonakt NBA netiks aizvadīta neviena spēle, jo visa basketbola pasaule sekos šai spēlei. Kā jau ikkatru gadu, arī šoreiz koledžu basketbols pastiprinātu uzmanību sev pievērsa iepriekšējā mēnesī, kad sākās "Marta trakums". Ierasta lieta NCAA izslēgšanas spēlēs ir arī pārsteigumi, kas šogad notika sākot jau no pirmās kārtas. 2008. gada "Final Four" iekļuva visas savā reģionā ar 1. numuru izliktās komandas, pagājušogad tādas bija divas, bet šogad tikai viena - Djūka.

Tas vien liecina par vairākiem pārsteigumiem, jo negaidīti priekšlaicīgi izstājās trīs savos reģionos ar 1. numuru izliktas komandas. Neprognozējamās spēles palielinājušas jau tā augsto interesi par šīm spēlēm. "Final Four" pusfinālu spēles savākušas labākos TV reitingus kopš 2005. gada.

Pēdējo reizi tik tālu titulētā Djūkas universitātes basketbola komanda bija aizspēlējusies 2001. gadā un veiksmīgo sniegumu pamanījuši ar NBA klubi. Interesi par Djūkas galveno treneri Maiku Križevski jau izrāda Ņūdžersijas "Nets", kas gatavs piedāvāt patiešām iespaidīgu līgumu (esot vismaz 12 miljoni dolāri par sezonu), taču "Coach K" jau paziņojis, ka pārcelšanās uz profesionālo basketbolu viņam neesot saistoša un plānos ir tikai darbs Djūkas universitātē. Savukārt otra fināliste Batlers universitāte ir starp galvenajiem pārsteigumu autoriem šajās NCAA izslēgšanas spēlēs. Vai pārsteigumi turpināsies arī finālspēlē, to redzēsim jau pavisam drīz.

NCAA finālspēles sākums pulksten 4:21 pēc Latvijas laika un tiešraidē to varēs vērot "ESPN America" kanālā. Pirmsspēles ekspertu viedokļi un pārdomas jau krietni agrāk - pulksten 2:30 un to arī varēs redzēt "ESPN America" kanālā.

Izmanttoie resursi:
espn.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-04-05 23:10, pirms 14 gadiem
Ko shodien izdzivotajaos izbalsoja?
Kapec tieshi 4:21?

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 23:29, pirms 14 gadiem
biedza22 rakstīja: Ko shodien izdzivotajaos izbalsoja?
Kapec tieshi 4:21?
laika zona

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 23:30, pirms 14 gadiem
Par Butleru!

  +2 [+] [-]

, 2010-04-05 23:33, pirms 14 gadiem
Pārsteigumi beigsies,Batlera neapturēs Djūkas trio-Šejeru,Smitu un Singleru

  +1 [+] [-]

, 2010-04-05 23:33, pirms 14 gadiem
nu cerams, ka šovakar Butler būs konkurētspējīgāka aizsardzība kā West Virginia un neļaus tik daudz brīvus truļus lādēt, tad var cerēt uz interesantu finālu. Ņemot vērā Butleras aizsardzību pēdējās spēlēs ir visi priekšnosacījumi aizraujošai spēlei.