Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"TTT Rīga" izaicina jaunās dziedātājas

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"TTT Rīga" izaicina jaunās dziedātājas
K-L Līga Šurkusa, Džūda, Aija Brumermane
Publicitātes foto

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" piektdien, 12. februārī, plkst. 17:00 Olimpiskajā sporta centrā izaicina jaunās dziedātājas Elli U, Džūdu, Ievu Sutugovu, Jenny May, grupas "Triānas parks" līderi Agnesi Rakovsku, Kristīnu Zaharovu, Candy uz draudzības spēli basketbolā.

"Mājas spēlēs, aicinām uzstāties dziedātāju Džūdu. Vienmēr uz laukuma dziedot, viņa baidās, ka uzskriesim virsū, notrieksim viņu vai iemetīsim ar bumbu. Par to vienmēr tā pozitīvi pasmējāmies. Tas mudināja aizdomāties par to, ka varbūt šādas bailes pret basketbolu izjūt vairums dziedātāju, tāpēc arī izaicinājām viņas uz basketbola maču. Lai parādītu, ka basketbols nav nekāds zvērs un bumba nāvējošs ierocis," smejas Kristīne Kārkliņa.

Basketbola maču varēs pameklēt ikviens interesents un noraudzīties spraigā spēlē starp klubu "TTT Rīga" un dziedātāju izveidoto komandu. Mūziķu komandas treneres ādā iejutīsies "TTT Rīga" aizsardze Anda Eibele, bet pašu "TTT Rīga" šai spēlei trenēs karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto.

Spēles starplaikos tiks rīkoti dažādi konkursi, kuros aktīvākajiem skatītājiem būs iespēja savā īpašumā iegūt balvas no "Ādažu čipsiem" un krekliņu no "Uzvelc kreklu".

Saņemot izaicinājumu uz spēli, arī dziedātājām bija ko teikt un sekoja piedāvājums "TTT Rīga" basketbola zvaigznēm veidot kopīgu koncertu, sadaloties pa pāriem : dziedātāja – basketboliste. Koncertā skanēs dziesmas, sākot ar grupas "AC/DC" daiļradi, beidzot ar Raimonda Paula labākajām dziesmām.

Koncerts notiks 12.februāra vakarā plkst. 22:00 Rīgas klubā "PUSH" un to vadīs seriāla "UgunsGrēks" dalībniece – Zane Meldere. Viesmākslinieka statusā iejutīsies dziedātājs Roberto, kas apmeklētājus priecēs ar īpašu dziesmu. Vakara gaitā skatītājus sagaida dažādi pārsteigumi un pat iespēja noraudzīties brīnumos, kurus demonstrēs iluzionists Artūrs Zemītis.

Izmantotie resursi:
tttriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-05 12:06, pirms 14 gadiem
cik ieeja maksās?

     [+] [-]

, 2010-02-05 12:19, pirms 14 gadiem
....tik to grozu pa kuru jāmet dziedātājam vismaz kaadu metru diametrā vajdzētu,lai intriga mačā būtu..

     [+] [-]

, 2010-02-05 12:50, pirms 14 gadiem
Basketbola maču varēs pameklēt ikviens interesents un noraudzīties spraigā spēlē starp klubu "TTT Rīga" un dziedātāju izveidoto komandu
Šo spēli tiešām nāksies PAMEKLĒT, jo kur tad tā notiks?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-05 16:22, pirms 14 gadiem
spele notiks olimpiskaja sporta centra