Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Hjūzs gatavs debijai VEF sastāvā

Hjūzs gatavs debijai VEF sastāvā
Trevons Hjūzs
Foto: Andy Lions

Basketbola klubs "VEF Rīga" šovakar savā laukumā uzņems Tallinas "Kalev/Cramo" un šī būs pirmā spēle komandas jaunieguvumam Trevonam Hjūzam, kurš atzinis, ka ir gatavs sevi pierādīt no labākās puses. Tāpat pārdomās dalījies VEF kapteinis Kristaps Janičenoks.

"Vajadzētu mums savākties, esam izkrituši no Eiropas kausa un palikušas divas līgas - VTB un BBL. Tas uzreiz atsauksies uz to, ka būsim mazāk fiziski noguruši - nebūs tik daudz pārbraucienu un salīdzinoši daudz spēles nedēļā. Noteikti jutīsimies svaigāki," pirmsspēles dienā sarunā ar "Basketbola Apskatu" pārliecināts ir Kristaps Janičenoks. Runājot par saviem šīsdienas pretiniekiem Tallinas "Kalev/Cramo", Janičenoks sacīja: "Tipiska igauņu komanda - agresīva, izmanto daudzas izskriešanas, mēģina izspēlēt uz brīviem metieniem."

Pirmo reizi oficiālā spēlē Rīgas VEF sastāvā šovakar izies amerikāņu saspēles vadītājs Trevons Hjūzs, kurš ir apmierināts ar pirmajām nedēļām Latvijā. "Pagaidām jūtos labi. Patīk atmosfēra, cilvēki ir draudzīgi un komandai ir lieliska savstarpējā ķīmija," sarunā (video) izteicies Hjūzs, kurš paudis apmierinātību ar līdzšinējo treniņprocesu, vien norādot, ka vēl nav pieradis pie diviem treniņiem dienā. "Tie ir intensīvi, treneris ir prasīgs un tieši pie tāda trenera gribu spēlēt."

Hjūzs arī atklājis, ka pirms pievienošanās Vefiņam jau spēlējis ar vienu no tā spēlētājiem Artjomu Parahouski. "Dzirdēju, ka tā ir laba iespēja. Komanda spēlēja Eiropas kausā, lielisks treneris, biju dzirdējis par dažiem spēlētājiem komandā - par Krisu (Kristapu Janičenoku), Sandi un patiesībā jau esmu spēlējis kopā ar Artjomu koledžu basketbola Zvaigžņu spēlē. Jūtu, ka varu iederēties starp šiem puišiem."

Šī vakara spēle "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 19:30, tiešraide arī LTV7 kanālā.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-05 15:55, pirms 13 gadiem
Nu Kurtinaitis teica, ka viens no ārzemniekiem toč palikšot. Laikam, tas būs Hjūzs
, 2011-01-05 15:58, pirms 13 gadiem
Nu lai veicas parādīt sevi!!
, 2011-01-05 15:59, pirms 13 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nu Kurtinaitis teica, ka viens no ārzemniekiem toč palikšot. Laikam, tas būs Hjūzs
Kā tu vari spriest ja neēsi redzējis nevienu Vefiņa spēli un kā tu zini ka tas Džonsons spēlē varbūt ļoti labi spēlē un iederas komandā abi!!
, 2011-01-05 16:30, pirms 13 gadiem
R101 rakstīja: Kā tu vari spriest ja neēsi redzējis nevienu Vefiņa spēli un kā tu zini ka tas Džonsons spēlē varbūt ļoti labi spēlē un iederas komandā abi!!
Drošvien pēc iepriekšējiem statiem
, 2011-01-05 16:44, pirms 13 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Drošvien pēc iepriekšējiem statiem
Nu vienalga varbut šis sāks spēlēt labi Vefā!!
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
5

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Anna Liepiņa 2024. gada 11. aprīlī. Foto: Margarita Vigule

Bronzas intriga turpinās Daugavpilī: vai Liepāja mājās brauks ar kausu?

Ceturtdien, 25. aprīlī, turpināsies Latvijas Sieviešu basketbola līgas izslēgšanas spēles. Daugavpils Universitāte plkst. 18:00 uzņems Liepāju, kura bronzas sērijā līdz divām uzvarām atrodas vadībā ar 1-0. Tiešraidi skaties rakstā.
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
28

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.