Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis apmierināts ar uzvaru Šauļos

Kurtinaitis apmierināts ar uzvaru Šauļos
Rims Kurtinaitis
Foto: lrytas.lt

Aizvadītās nedēļas nogalē basketbola klubs "VEF Rīga" guva savu otro uzvaru Baltijas Basketbola līgā, izbraukumā ar 76:65 pārspējot Šauļu "Šiauliai". Priecīgs par panākumu bija rīdzinieku galvenais treneris Rims Kurtinaitis.

"Šauļu komanda man atgādina Belgradas "Partizan" - katru gadu zaudē savus līderus, bet spēj atrast aizvietotājus. Lai arī bijušas izmaiņas, Šauļi saglabājuši to pašu acīm tīkamo ātro spēles stilu. Līdz pat pēdējai minūtei mums bija diezgan daudz problēmas. Varu teikt, ka mums palīdzēja tas, ka viņiem bija spēle arī sestdien. Tāda vecuma spēlētāji kā Mindaugs Žukausks nevar vienas nakts laikā atjaunoties no tik nopietnas spēles. To saku, jo pats 35 gadu vecumā vēl spēlēju," sacīja "VEF Rīga" galvenais treneris Rims Kurtinaitis.

"Esmu patiešām priecīgs, ka tikām pie uzvaras šeit, jo Šauļu komanda vēl pastiprināsies un uzlabos savu spēli, kā arī sagādās problēmas katrai komandai," priecīgs bija rīdzinieku treneris. Savukārt "Šiauliai" galvenais treneris Antans Sireika atklāja, ka nav apmierināts ar savu spēlētāju noskaņošanos mačam.

Nākamo spēli "VEF Rīga" aizvadīs ceturtdien, kad VTB līgas pirmajā spēlē viesosies pie Tallinas "Kalev/Cramo". Dienu vēlāk sekos BBL spēle turpat Tallinā pret "TTU/Kalev".

Izmantotie resursi:
Krepšinio klubas „Šiauliai“

  +7 [+] [-]

, 2010-10-04 09:42, pirms 14 gadiem
njaaa grafiks izskataas buus saspringts VEFam, ka tik pietiek speeka liidz sezonas beigaam

  +8 [+] [-]

, 2010-10-04 10:01, pirms 14 gadiem
Tāpēc jau viņiem treniņos lika skriet apkārt zālei un piepumpēties, lai iegūtu labu fizisko kondīciju un būtu noturīgi visu garo sezonu.

  +4 [+] [-]

, 2010-10-04 11:56, pirms 14 gadiem
spokss rakstīja: Tāpēc jau viņiem treniņos lika skriet apkārt zālei un piepumpēties, lai iegūtu labu fizisko kondīciju un būtu noturīgi visu garo sezonu.
Saliidzinot ar NBA tas kalendaars ir ka pastaiga!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-04 12:08, pirms 14 gadiem
Salīdzinot – NBA var atļauties zaudēt 40 spēles un tikt playoffos – Eiropa zaudēsi pāris spēles un tālāk netiec.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja