Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Bijušais Biedriņa komandas biedrs saņem ACB 1. kārtas MVP balvu

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bijušais Biedriņa komandas biedrs saņem ACB 1. kārtas MVP balvu
Robs Kurzs
Foto: acb.com

Par Spānijas ACB čempionāta 1. kārtas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP kļuvis amerikāņu uzbrucējs Robs Kurzs (''C.B. Granada''), kurš savulaik kopā ar Andri Biedriņu spēlējis NBA kluba Goldensteitas ''Warriors'' rindās.

Amerikāņu basketbolists ticis pie šī apbalvojuma, pat neskatoties uz to, ka viņa pārstāvētā ''C.B. Granada'' ACB čempionāta 1. kārtas mačā piedzīvoja bezierunu zaudējumu Valensijas ''Power Electronics'' (81:104).

Pats Kurzs bija uzdevumu augstumos, 32 nospēlēto minūšu laikā Valensijas grozā saberot 24 punktus (divpunktnieki – 9/11, tālmetieni – 0/2, soda metieni – 6/8), izcīnot astoņas bumbas zem groziem un izprovocējot piecus noteikumu pārkāpumus pretiniekiem. Kopsummā bijušajam Goldensteitas ''Warriors'' uzbrucējam 30 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija augstvērtīgākais rādītājs starp visiem līgas basketbolistiem.

Arī 2. kārtā Granādas komandai gaidāms smags mačs, jo savā laukumā jāsamēro spēki ar pērnās sezonas 2. spēcīgāko komandu – ''Regal Barcelona''.

Tuvākie Kurza sekotāji bija Madrides ''Real'' uzbrucējs Karloss Suarezs, kuram 29 efektivitātes koeficienta punkti, un Valensijas kluba aizsargs Rafaels Martinezs ar 27 efektivitātes punktiem. Mūsu basketbolisti – Kristaps Valters un Jānis Blūms – 1. kārtas mačos savāca attiecīgi 19 un 16 efektivitātes punktus.

Izmantotie resursi:
ACB

  +4 [+] [-]

, 2010-10-04 20:33, pirms 14 gadiem
pat spelējot vēl Warriors, viņš man likās čalis ar lielu potenciālu. Žēl, ka neizdevās nostiprināties NBA. Iespējams, ka šī ir sezona uz atgriešanos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-04 22:15, pirms 14 gadiem
Par šito džeku GSW forumā nebeidza un nebeidza ņirgt. Nu, lai izdodas Spānijā!