Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Basketbolists diskvalificēts par sievietes urīna nodošanu dopinga analīzēs

Basketbolists diskvalificēts par sievietes urīna nodošanu dopinga analīzēs
Dīdžejs Kūpers. Foto: Eurohoops

Savulaik arī dažādās pazīstamās Eiropas komandās spēlējušais amerikāņu basketbola aizsargs Donels "Dīdžejs" Kūpers saņēmis divu gadu diskvalifikāciju par krāpšanos dopinga analīzēs, jo viņš sava urīna vietā nodevis kādas draudzenes urīnu.

Diskvalifikāciju no Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Kūpers saņēma 2018. gadā, bet tagad Horvātijas medijs Index noskaidrojis sīkākas detaļas. Pagājušajā vasarā amerikānis vēlējās pārstāvēt Bosnijas un Hercegovinas izlasi, bet, lai to paveiktu, viņam bija jānodod dopinga analīzes. Tomēr analīzes uzrādīja, ka basketbolists ir... stāvoklī - viņa urīna analīzēs tika konstatēts hormons HCG, ko pēc palikšanas stāvoklī ražo placenta.

FIBA nekavējoties Kūperu diskvalificēja par krāpšanos un viņa divu gadu sods noslēgsies 2020. gada 24. jūnijā.

Kūpers savā karjerā netika līdz Nacionālajai basketbola asociācijai (NBA), tāpēc sešas sezonas pavadīja Eiropā, pārstāvot tādas komandas kā PAOK, AEK, "Monaco" un "Panathinaikos". 2017./18. gada sezonā viņš spēlēja Montekarlo komandā, bet vasarā pievienojās Bosnijas un Hercegovinas izlasei, tomēr tad pēkšņi pazuda no valstsvienības treniņnometnes un vairs savā jaunajā dzimtenē nav redzēts. Publiski viņš bija paziņojis, ka "ģimenes apstākļu dēļ" ņem pauzi no basketbola.

Izmantotie resursi:
https://www.rtvslo.si/sport/kosarka...
https://www.eurohoops.net/en/fiba/9...


, 2019-08-04 10:06, pirms 5 gadiem
Vismaz uzzināja ka draudzene stāvoklī 😂😂😂
, 2019-08-04 10:24, pirms 5 gadiem
Edyy5 rakstīja: Vismaz uzzināja ka draudzene stāvoklī 😂😂😂
Ta lkm nebija viņa draudzene ,bet gan draugam.!!!
, 2019-08-04 10:53, pirms 5 gadiem
Varbūt nemaz nekrāpās?
Pirmajam vīrietim, kurš "paliks stāvoklī" maksāšot milijons dolāru. NBA netiekot, šis mēģina pelnīt naudu savādāk
, 2019-08-04 14:35, pirms 5 gadiem
Vnk no coment..😅😅😅
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš

Kauja pār Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Vanesa Jasa 2023. gada 22. novembrī. Foto: EuroCup Women

Lielā piektdiena: TTT un "Kibirkštis" cīnīsies Baltijas līgas pusfinālā

TTT basketbolistes piektdien, 29. martā, "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas pusfinālā Palangā sacentīsies pret Lietuvas čempioni Viļņas "Kibirkštis". Spēles sākums plkst. 16:20. Tiešraide Sportacentrs.com .
TTT basketbolistes 2024. gada 18. janvārī. Foto: EuroCup Women

Gulbja lidojums un lietuviešu ambīcijas: četras intrigas Baltijas līgas "Final 4"

Piektdien, 29. martā, Lietuvas kūrortpilsētā Palangā sāksies "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas piektais finālturnīrs. Latviešu spēlētājas pulcētas trijās no četrām komandām, savukārt ceturto vienību pārstāv divas bijušās TTT basketbolistes. Sportacentrs.com iepazīstina ar "Final Four" galvenajām sižeta līnijām.