Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pargo neizslēdz iespēju palikt Eiropā

Pargo neizslēdz iespēju palikt Eiropā
Džanero Pargo
Foto: AFP

Grieķijas basketbola kluba Pireju "Olympiacos" aizsargs Džanero Pargo izteicies, ka neizslēdz iespēju palikt Eiropā arī nākamajā sezonā. Pirms šīs sezonas Pargo spēlēja NBA.

Vēl pagājušā gada NBA "play-off" spēlēs Džanero Pargo pārstāvēja Ņūorleānas "Hornets", kur vienā mačā guva pat 30 punktus. Starpsezonā Pargo izlēma pamest NBA un piekrist krievu klubu Maskavas "Dynamo" piedāvājumam par 3,5 miljoniem ASV dolāru par sezonu. Sezonas vidū Pargo bija spiests pamest finansiāli nestabilo "Dynamo", un spēlētājs pārcēlās uz turīgo grieķu klubu Pireju "Olympiacos". Pašreiz gan Pargo lomu "Olympiacos" sastāvā ierobežo gūtais savainojums.

Pats spēlētājs izteicies, ka šī sezona Eiropā viņam nav bijusi lieliska, bet nav bijusi arī slikta. "Olympiacos" klubā ir bijusi lieliska iespēja mācīties no tāda spēlētāja kā Teodors Papalukass, kas palīdzējis attīstīt spēli, secina Pargo. "Neizslēdzu iespēju palikt Eiropā. Grieķija ir lieliska valsts, tāpat arī Krievija. Manai ģimenei viss bijis lieliski," sacījis Pargo.

Izmantotie resursi:
draftexpress.com


Huančo Ernangomess. Foto: Ipa/Sipa/Scanpix
2

"Panathinaikos" izgāž spēles izskaņu pret "Maccabi", "Real" - bez uztraukuma

ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēļu turnīrs sācies ar Atēnu "Panathinaikos" izgāšanos savā laukumā pret Telavivas "Maccabi". Kristiska Kostasa Slukasa kļūda noslēdzošajās sekundēs maksāja grieķu klubam zaudējumu ar 87:91. Spānijas komandu spēlē intrigas bija daudz mazāk.
Matīss Rožlapa 2024. gada 3. martā. Foto: Michael Soller

Matīss Rožlapa trenēs divkārtējo Vācijas čempioni "Saarlouis Royals"

Matīss Rožlapa 2024.-2025. gada sezonā trenēs Vācijas klubu "Saarlouis Royals", treneris otrdien, 23. aprīlī, telefonsarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja vācu medijos izskanējušo informāciju.
Kate Vilka 2024. gada 19. aprīlī. Foto: Charnay Basket

Kate Vilka pēdējā spēlē nomedī antilopes, Francijas pusfināls bez latvietēm

Kate Vilka un "Charnay Basket" otrdien, 23. aprīlī, izbraukumā svinēja lielu uzvaru pār "Lattes Montpellier" – 75:64, taču ceturtdaļfināla spēļu summā zaudēja sāncensēm ar 137:141 un neiekļuva Francijas pusfinālā.