Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Pārkers nepalīdzēs Francijai?

Pārkers nepalīdzēs Francijai?
Tonijs Pārkers
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio "Spurs" saspēles vadītājs Tonijs Pārkers paudis šaubas par savu dalību šīgada Pasaules čempionātā Francijas izlases sastāvā.

Šosezon Pārkeram bijuši vairāki savainojumi, kas spēlētājam likuši pārdomāt plānus vasarā. Pārkers atzinis, ka slodze un nogurums pēc spēlēšanas aizvadītajā Eiropas čempionātā atstājis iespaidu uz viņa sniegumu šosezon. "Tas pasaka, ka nāksies pieņemt lēmumus par manām prioritātēm. Sezonas beigās noteikti pārdomāšu kas noticis šajā gadā un būs jāpārliecinās, lai tas neatkārtotos," uz veselības problēmām norādīja Pārkers.

27 gadus vecajam franču saspēles vadītājam šosezon problēmas sagādājušas potītes, pēda un gurni. Pagaidām gan Pārkers vēl pilnībā neizslēdz iespēju, ka spēlēs Francijas izlases sastāvā šogad gaidāmajā Pasaules čempionātā, taču tas būs kārtīgi jāapdomā. "Gribu joprojām spēlēt, jo vēlos doties uz Olimpiskajām spēlēm (Londonā 2012. gadā - aut.). Taču pēc 30 gadu vecuma kļūst grūtāk. Domāju, ka šogad notikušais ietekmēs manu lēmumu."

48 spēlēs Pārkers šosezon vidēji guvis 16,6 punktus un atdevis 5,7 rezultatīvas piespēles. Pēdējo reizi tik zemāki rādītāji punktus viņam bija tikai pirms piecām sezonām.

Izmantotie resursi:
mysanantonio.com


, 2010-03-04 18:33, pirms 14 gadiem
kārtējais krutais virsraksts.

jānis varētu nenopelnīt naudu, pēteris varētu nepamosties 10os..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-04 21:11, pirms 14 gadiem
trakais v.4 rakstīja: vai tad NBA spēlētājs ar tādu fizisko,nespēj izturēt slodzi?
Traumas ietekmē visu.
, 2010-03-04 21:35, pirms 14 gadiem
Pārstāvēt izlasi jau ir goda lieta!
atkal ja viņš nospēlētu slikti visi vinu kritizētu
Reinis Avotiņš. Foto: Ģirts Gertsons
1

"Liepājai" jāpanāk izlīdzinājums vai jāsāk kalt atvaļinājuma plāni

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas ceturtdaļfināla stadijā šovakar pulksten 19:00 tiks aizvadīta sērijas ceturtā spēle starp "Liepāju" un "Ogri". Liepājnieki centīsies pagarināt savu sezonu un panākt piekto spēli, kamēr ogrēnieši lūkos tikt pie pusfinālu atvedošā panākuma sērijā, kurā šobrīd ar 2-1 priekšā ir Ulda Švēdes komanda.
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers
1

Latvijas basketbola klasikā dalīs apvienotās līgas bronzas godalgas

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotajā basketbola līgā piektdienas vakarā "Rimi" Olimpiskajā centrā (pulkst. 19:00) tiks aizvadīta turnīra priekšpēdējā sezonas spēle. Savstarpējo cīņu par bronzas godalgām aizvadīs "VEF Rīga" un "Ventspils" komandas. Tiešraide būs skatāma kanālā TV4.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.