Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Sindija Lima: "TTT sākusi smagāk strādāt"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"Katrai spēlētājai jārāda labākais, nevar doties prom no laukuma ar domu, ka neizdarīju visu, kas bija manos spēkos, ka neatdevu visu," pēc sacensības ar Valensijas "Ros Casares" atzina sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" un Spānijas valstsvienības centra spēlētāja Sindija Lima.

„Spēlējām pret vienu no labākajām Eiropas komandām, kuras uzdevums ir sacensties izslēgšanas spēlēs.. Mums ir savādāki mērķi nekā viņām, vairumam manu kolēģu šis ir pirmais gads Eirolīgā. Gads, kurā jāmācās un jākļūst par labākām spēlētājām. Vēlamies spēlēt vienlīdz labi visas spēles garumā, lai būtu konkurētspējīgas, cik vien iespējams. Mums veicies, ka varam spēlēt pret apbrīnojamām spēlētājām, taču jāņem vērā, ka daudzas TTT basketbolistes pirmo reizi spēlē tik daudz minūšu šādā līmenī, turklāt daudzām pirmo reizi jāspēlē starta piecniekā. Tas nav attaisnojums, bet kā komanda turpinām augt. Centāmies pierādīt, ka gribam kļūt labākas un būt konkurētspējīgas.”

„Mēs strādājam smagāk, nevēlamies būt vāja komanda. Zinājām, ka Eirolīgā ir komandas ar labākām spēlētājām, taču nevaram pieļaut sagrāves ar graujošu punktu starpību. Tas ir jautājums par pašcieņu. Personīgi katrā spēlē cenšos iedrošināt manas komandas biedrenes, lai viņas laukumā parādītu labāko un domāju, ka tas strādā.”

Aigars Nerips: "Centāmies paveikt darbu aizsardzībā"
„Apsveicu „Ros Casares” ar uzvaru,” teica „TTT Rīga” galvenais treneris Aigars Nerips. „Šodien vairāk centāmies darīt melno darbu aizsardzībā. Pirmajā puslaikā viens no uzdevumiem bija apiet pretinieku, uzbrukumā cīnīties par atlēkušajām bumbām, jo iepriekš to nepietiekami darījām arī Latvijas čempionātā. Sākumā tas izdevās, bet otrajā puslaikā pietrūka spēka.”

„Vairākas reizes izmantojām zonas aizsardzību, taču tas pavēra Valensijai vairāk iespēju brīviem trīspunktu metieniem, tāpēc visu laiku ar „zonu” iztikt nevarējām. Kamēr bija nepieciešamā koncentrēšanās pirmajā puslaikā, tā strādāja. Vēlāk bija spēku izsīkums, otrkārt, bija jātaisa piezīmes, lai nobremzētu „Ros Casares” uzbrukumus. Otrajā puslaikā Spānijas komanda biežāk tika pie brīviem metieniem, ar vienu divām precīzām piespēlēm izraustot aizsardzību. Redzu „Ros Casares” Eirolīgas „Četru finālā” un novēlu tur labas sekmes. Tas ir viņu mērķis, viņi uz to iet un spēlē stabili.”

     [+] [-]

, 2009-12-03 07:54, pirms 14 gadiem
Arvien labāk spēlējam! Tā turpināt tālāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-03 13:27, pirms 14 gadiem
aizermans19 rakstīja: Arvien labāk spēlējam! Tā turpināt tālāk!
Tu arī tiki laukumā?