Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Dengs: ''Baumas par Braientu nepazudīs''

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Čikāgas ''Bulls'' līderis Luols Dengs izteicies, ka baumas par Kobe Braientu un viņa iespējamo pievienošanos gan ''Bulls'', gan jebkurai citai komandai nekur nepazudīs.

Džons Paksons [''Bulls'' ģenerālmenedžeris] ar savu paziņojumu, ka Braients apmaiņas darījumā nedosies uz Čikāgu, centās atvieglot spēlētāju dzīvi, jo katrā laikrakstā izskanēja sava versija par to, ko Čikāga varētu dot pret Braientu. Spēlētājam, dzirdot, ka viņš, iespējams, dosies prom, ir psiholoģiski grūti, taču paši ''Bulls'' basketbolisti apzinās, ka baumas par Braientu un viņa iespējamo nākotnes ceļu neapklusīs.

''Tas nepārtrauksies,'' atbildot uz jautājumu, vai runas par Braienta nākamo mājvietu ir rimušās, sacīja Luols Dengs. ''Kobe nevēlas palikt Losandželosā. Spekulācijas un runas par un ap Braientu nerimsies, jo viņš ir Kobe...Ja šāda situācija izvērstos ar kādu mazpazīstamāku spēlētāju, tad diezin par to baumotu gandrīz katru dienu.''

''Ir izveidojies tāds kā neliels apjukums. Spēlētāju vārdi darījumos tiek iepīti visu laiku, ir dabiski domāt par to. Tā ir daļa no lielā biznesa. Neskatoties uz neko, ir vienkārši jāturpina spēlēt. Ko tad tu iesāksi, pametīsi basketbolu?'' tā ''Bulls'' aizsargs Bens Gordons.

Izmantotie resursi:
Daily Herald
Foto: AP

Slēpts komentārs: Reinis00

  -4 [+] [-]

, 2007-11-03 21:24, pirms 16 gadiem
Šaks vēl spēlē.O'nils

  -4 [+] [-]

, 2007-11-03 21:25, pirms 16 gadiem
Kobe var arī iet uz Denveras Nuggets.Pie Karmello Entonija un Alena Aiversona

  +1 [+] [-]

, 2007-11-03 22:25, pirms 16 gadiem
visaas shajaas tevis nosauktajaas jau ir vismaz 3 liideri!
bostonai jau toch vinjsh nav vajadziigs un ja arii tur nonaaktu,tad daliitu laiku ar alenu,bet zinu,ka vinjsh pats tam nepiekristu,jo tur nebuutu liideris,tachu kaa visiem zinaams,tad kobem ir liidera un individuaalista sindroms!
labaak jau tad uz juutas jazz,bobcats vai atlantu!

     [+] [-]

, 2007-11-04 11:10, pirms 16 gadiem
Reini? Un kas ies Kobe vietā??? Nah tādu induviduālistu vsp Goldensteitai vaig? Arī bez viņa Warriors var tikt uz playofiem.

     [+] [-]

, 2007-11-04 11:11, pirms 16 gadiem
Ja vien Nellijs uztaisītu normālu 5ieku, kā pagāšgad.

     [+] [-]

, 2007-11-04 12:52, pirms 16 gadiem
Gordons pareiz sak.