Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

"3 punktu" nometnē uzsvars uz individuālo tehnisko un fizisko sagatavotību

"3 punktu" nometnē uzsvars uz individuālo tehnisko un fizisko sagatavotību
Kreklu, kuru demonstrē nometnes fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis, būs iespējams laimēt konkursos!

Ja vēlies trenēties pie pazīstamiem basketbolistiem un dzirdēt Zanes Tamanes, Elīnas Babkinas un daudzu citu interesantus dzīvesstāstus, tikai līdz 8. jūnijam vēl iespēja pieteikties basketbola dienas nometnei "3 punkti". Uzsvars nometnes treniņprocesā tiks veltīts individuālajai tehnikai, specifiskajai fiziskajai sagatavotībai, kā arī iespējai daudz spēlēt un piedalīties dažādos basketbola konkursos.

Nometne no 13. līdz 17. jūnijam risināsies vienā no Latvijas labākajām sporta bāzēm - Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā. Nometnē strādās 11 treneri, kas nodrošinās maksimāli individuālu darbu ar katru dalībnieku. Uzsvars nometnes treniņprocesā tiks veltīts individuālajai tehnikai, specifiskajai fiziskajai sagatavotībai, kā arī iespējai daudz spēlēt un piedalīties dažādos basketbola konkursos.

Nometnes vadītājs Artūrs Visockis-Rubenis: „Tiem bērniem un jauniešiem, kuri pieteiksies uz nometni, noteikti basketbols ir viens no mīļākajiem sporta veidiem. Mūsu uzdevums ir, lai ikviens dalībnieks pēc šīs nometnes basketbolu iemīlētu vēl vairāk. Lai viņi baudītu katru dienu, ko pavadīja šajā nometnē. Lai tas būtu lielākais viņu piedzīvojums vasarā. Katrs dalībnieks nometnē vienmēr stāv augstāk par basketbolu. Tomēr mūsu uzdevums ir arī nodrošināt maksimāli kvalitatīvu un intensīvu treniņprocesu, lai dalībnieki pēc nometnes dotos pie saviem treneriem uz sporta skolu nometnēm un būtu gatavāki nekā pārējie. Lai ir ieguvums gan dalībniekiem, gan viņu treneriem.”

Ar Swedbank Latvijas Jaunatnes līgas (LJBL) un "adidas" atbalstu basketbola dienas nometnē "3 punkti" par treneriem strādās ne tikai treneri, bet arī vairāki Latvijā zināmi basketbolisti:

Edijs Šlesers, Krists Pīternieks, Žanis Peiners, Liene Priede, iespējams, arī Santa Dreimane. Tāpat treniņus vadīs basketbola treneri Marks Vimberlijs (ASV), Artūrs Visockis-Rubenis, Kristians Broks, Edgars Suraks, sporta žurnālists Andrejs Siliņš, bet par nometnes dalībnieku fizisko sagatavotību rūpēsies Latvijas izlases fiziskās sagatavotības treneris Ēriks Visockis.

Plašāka informācija par nometni meklējama tās mājaslapā: 3punkti | Basketbola nometne

Pieteikšanās nometnei līdz 8. jūnijam (pēc 6. jūnija tiks palielināta dalības maksa). Papildus informāciju un pieteikties varat:
info@sa-3punkti.lv
Mob.: 28379557 (Artūrs)

Nometnes programmā:
divi treniņi dienā (individuālā tehnika + specifiskā fiziskā sagatavotība), spēles, konkursi, skeči, apbalvojumi, "report card" – katram audzēknim pēc nometnes personīgs trenera vērtējums un ieteikumi. Visi dalībnieki katru vakaru aizvadīs spēles. Konkursu uzvarētājiem balvas no "adidas", "Sprite" un Swedbank Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas.


, 2011-06-03 14:51, pirms 13 gadiem
a ja es uztaisu nometni, juus arii izreklameesiet?
, 2011-06-03 15:20, pirms 13 gadiem
esmu profesionāls basketbolists ar vairāk nekā 10 spēļu pieredzi ULEB kausā, bet nezinu kas ir skeči. paskaidrosiet??
, 2011-06-03 15:25, pirms 13 gadiem
Rexis95 rakstīja: esmu profesionāls basketbolists ar vairāk nekā 10 spēļu pieredzi ULEB kausā, bet nezinu kas ir skeči. paskaidrosiet??
Basketbolistam to būs grūti saprast Varbūt vēl pēc 10 gadiem.
, 2011-06-03 15:36, pirms 13 gadiem
solists rakstīja: Basketbolistam to būs grūti saprast Varbūt vēl pēc 10 gadiem.
pēc 10 gadiem man būs jau 38, un manuprāt, tas jau ir par vēlu!
, 2011-06-03 15:50, pirms 13 gadiem
solists rakstīja: Basketbolistam to būs grūti saprast Varbūt vēl pēc 10 gadiem.
šis bija labs
, 2011-06-03 18:39, pirms 13 gadiem
lab tak nav ko nolikt, šada cenšanas darit kaut ko bbola labā ir tikai apsveicama, viss balstas uz cilveku fanatismu
, 2011-06-04 16:47, pirms 13 gadiem
boards-11 rakstīja: a ja es uztaisu nometni, juus arii izreklameesiet?
kad bija AC Milan futbola nometne, tad reklamēja, pieņemu, ja tu uztaisīsi kvalitatīvu nometni, tad arī tevi izreklamēs, tā ka čill
, 2011-06-04 17:50, pirms 13 gadiem
labprāt dzirdētu Babkinas dzīvesstāstu.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
14

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
1

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Kinga Piedela un Vanesa Jasa 2023. gada 8. oktobrī. Foto: Margarita Vigule

Piedelas un Baranovskas tālmetieni nodrošina Daugavpilij otro Latvijas pusfinālu

Daugavpils Universitātes basketbolistes trešdien, 27. martā, lieliskā atmosfērā uzvarēja basketbola skolas "Rīga" juniores ar 74:58. Gunta Endzela trenētā komanda divcīņas summā bija pārāka ar 148:136 un otro reizi vēsturē iekļuva Latvijas čempionāta pusfinālā. Kinga Piedela un Valerija Baranovska divatā iemeta deviņus tālmetienus.