Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks bērnu un jauniešu basketbola nometne "Basketball Live Action"

Andrejs Siliņš

No 12. līdz 20. jūnijam Ventspilī norisināsies basketbola nometne "Basketball Live Action". Tās dalībnieki - zēni un meitenes vecumā no 12 līdz 20 gadiem un piedalīties var jebkurš - iesācējs, amatieris, profesionālis.

Treniņu procesā jaunieši tiks sadalīti grupās, vadoties pēc jauniešu prasmju līmeņa.

Nometnes mērķis ir uzlabot jauniešu individuālo meistarību (driblu, metienu, piespēli), basketbola spēles izpratni (aizsardzība, uzbrukums), kā arī vispārējo fizisko sagatavotību. Mūsdienu basketbols kļuvis daudz ātrāks, atlētiskāks un tehniskāks, tāpēc nometnes dalībniekiem būs iespēja apgūt jaunus spēles elementus un uzlabot jau esošās prasmes, lai jau jaunajā sezonā tās spētu pielietot laukumā.

Treniņu procesu nodrošinās pieci treneri:

Dāvis Čoders (BK "Ventspils" treneris asistents)
Kens Brauns ("Lietuvos Rytas" saspēles vadītājs)
Mārtiņš Gulbis (BK "Jelgava" galvenais treneris)
Matīss Rožlapa (BK "Mārupe" un "Kolibri/47.vsk" treneris)
Karolīna Turina ("Elfic Fribourg" trenera asistente)

Dalības maksa:
- ar nakstmītni 220 eiro
- bez naktsmītnes 120 eiro

Nometnes organizatori nodrošinās dalībniekus ar kvalitatīvām naktsmītnēm un ēdināšanu viesnīcā "Venta", kas atrodas pašā Ventspils centrā, kā arī ar kvalitatīvām treniņu bāzēm un treniņu procesu.

Pieteikšanās nometnei līdz 29.maijam, pa e-pastu: basketball.liveaction@gmail.com

Nometnes organizators Dāvis Čoders (29365595)