Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Janičenokam 23 punkti zaudējumā

Janičenokam 23 punkti zaudējumā
Kristaps Janičenoks
Foto: reyer.it

Šodien zaudējumu Itālijas A2 sērijas čempionātā piedzīvoja Kristapa Janičenoka pārstāvētā Venēcijas ''Umana Reyer'', kas izbraukumā ar 88:92 piekāpās Imolas ''Aget''. Kristaps guva 23 punktus. Šajā rakstā arī par citu leģionāru sekmēm.

''Aget Imola'' - ''Umana Reyer'' (92:88)

Kristaps Janičenoks spēli uzsāka sava kluba pamatsastāvā un nospēlēja 33 minūtes, gūstot 23 punktus (divpunktnieki – 3/3, tālmetieni – 3/5, soda metieni – 8/10), izcīnot divas bumbas zem groziem, pārķerot trīs bumbas, pieļaujot vienu kļūdu, izpildot divas rezultatīvas piespēles, saņemot divas personīgās piezīmes un izprovocējot sešas piezīmes pretiniekiem.

''Mykolaiv'' – ''Budivelnik'' (55:90)

Zaudējumu Ukrainas kausa izcīņas turnīrā šodien piedzīvoja Raimonda Vaikuļa pārstāvētā ''Mykolaiv'' vienība, kas savā laukumā saņēma pamatīgu pērienu no ''Budivelnik'' basketbolistiem – 55:90 (23:23, 11:21, 9:26, 12:20).

Raimonds Vaikulis spēli uzsāka savas komandas pamatsastāvā un nepilnu 27 minūšu laikā atzīmējās ar četriem punktiem (divpunktnieki – 2/8, tālmetieni – 0/1), divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli un trim ''nozagtām'' bumbām. Tāpat latviešu aizsarga kontā viena kļūda, viena personīgā piezīme un divi efektivitātes punkti.

''Dņipro-Azot'' – ''Odessa'' (81:76)

Jura Umbraško un Edmunda Gabrāna pārstāvētais ''Dņipro-Azot'' šodien izcīnīja retu uzvaru, Ukrainas kausa izcīņas ietvaros apspēlējot Odesas basketbola klubu – 81:76 (27:15, 20:20, 12:16, 22:25).

Juris Umbraško spēli sāka sava kluba sākumsastāvā un nepilnu 34 minūšu laikā guva trīs punktus (divpunktnieki – 0/1, tālmetieni – 1/4), savāca sešas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi asistēja partnerim, pieļāva trīs kļūdas, pārķēra vienu pretinieka piespēli, bloķēja vienu metienu un savāca divus efektivitātes punktus.

Edmunds Gabrāns, kurš joprojām atkopjas no decembrī gūtā savainojuma, mačam netika pieteikts un līdz ar to laukumā nedevās. Kā portālu Sportacentrs.com informēja ''Dņipro-Azot'' kluba pārstāvji, latviešu saspēles vadītājs ierindā varētu atgriezties pēc divām, trim spēlēm. Plānots, ka Gabrāns treniņus kopā ar komandu varētu atsākt 6. janvārī.

''Martos Napoli'' – ''Angelico Biella'' (54:124)

Armands Šķēle spēlei netika pieteikts. Visticamāk, Armands, tāpat kā vēl pieci Neapoles kluba spēlētāji, jau ir jaunas darba vietas meklējumos. Novēlēsim veiksmi Šķēles aģentam Artūram Kalnītim ar Armanda iekārtošanu jaunā klubā.

''Energa Czarni'' – ''PGB Basket'' (72:65)

Šodien uzvaru Polijas basketbola čempionātā izcīnīja Igora Miglinieka trenētā Slupskas ''Energa Czarni'', kas savā laukumā ar rezultātu 72:65 apspēlēja ''PGB Basket'' vienību. Uzvaru Miglinieka trenētie vīri nodrošināja tikai mača otrajā puslaikā. Uzvarētāju rindās 20 punktus guva bijušais BK ''Ventspils'' saspēles vadītājs Tairons Brzeltons. Miglinieka trenētā vienība 15 spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras un turnīra tabulā pacēlusies uz astoto pozīciju.

''Trefl'' – ''Anwil'' (73:80)

Zaudējumu Polijas regulārā čempionāta spēlē šodien piedzīvoja Sopotas ''Trefl'', ko trenē Kārlis Muižnieks. Lai arī pirms izšķirošā mača ceturkšņa Muižnieka klubam bija trīs punktu pārsvars, beigās pie uzvaras tika ''Anwil'' basketbolisti, uzvarot ar 80:73. Zaudētājiem 31 punktu guva amerikānsi Lorenss Kinards, kuram arī sešas bumbas zem groziem. Ar deviņām uzvarām 15 spēlēs Treflas klubs čempionāta kopvērtējumā ieņem ceturto vietu 14 komandu konkurencē.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-03 21:29, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Galvenais, ka treneris uzticas un viss pārējais ir maznozīmīgi. Tas par visiem mūsējiem, kas spēlēja. Nav jau nekāds NBA, kur būtu baigi jādomā par komandas izredzēm. Vienkārši kapājiet, metiet punktus, ka jau leģionāriem pienākas un viss būs bumbās. Nevajag pārdzīvot, ja klubs zaude, galvenais, lai pašam stati pieklājīgi.


Par Armandu - traki, manuprāt Kalnītis savā blogā rakstīja, ka klubs veic visas saistības laikā un naudas plūsma neapstājas. pats esot aizbraucis pakūrēt situāciju, un viss esot brīnišķīgi. Kas ta nu Armandam uznācis, ka negrib vairs tur spēlēt?

P.S. Muižnieks un Miglinieks - monstri! Ceru, ka mums aug jauns LV treneru duets tālajā Polijā!
Gan jau ka Šķēle Komandas ``spicajiem`` džekiem līdz aizskrēja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-03 22:06, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Domāju, ka nevajadzēja skriet prom. Būtu palicis kā komandas līderis un vēl piķi nopelnījis, ieguvis reputāciju.
Kādu tur vēl piķi?? Piķis tajā klubā vnk vairs nav!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-04 01:05, pirms 14 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: žēl,ka tik slikti attiecas pret Armandu,it kā potenciāls viņam ir tikt uz NBA,bet netiek novērtēts
Armands savu potencialu jau nodzera Rigas naktsklubos un baros
, 2010-01-04 15:50, pirms 14 gadiem
Šķēleeee
Līna Loceniece 2024. gada 24. aprīlī. Foto: Smartway MLKL

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa pirmo reizi nopelna Lietuvas sudrabu

Elizabete Bulāne, Līna Loceniece un Līva Liniņa trešdien, 24. aprīlī, izcīnīja sudraba medaļu Lietuvas čempionātā basketbolā sievietēm. Latviešu pārstāvētā Klaipēdas komanda "LCC International University" tādu atzinību nopelnīja pirmo reizi.
Džordans Loids un Niks Kalatess. Foto: EPA/Scanpix

"Fenerbahce" uzvar pagarinājumā, arī "Olympiacos" pārāka viesos

Šovakar ULEB Eirolīgas ceturtdaļfinālu sērijas ar uzvarām sākušas Stambulas "Fenerbahce" un Pirejas "Olympiacos", abām virsroku ņemot izbraukuma spēlēs.
Mirklis no Stambulas "Bahçeşehir Koleji" un Kemnicas "Niners" otrās finālspēles. Foto: FIBA

Bundeslīgas vicelīdere Kemnica kluba spožāko sezonu turpina ar Eiropas kausa izcīnīšanu

FIBA Eiropas kausa izcīņā otro reizi triumfējis Vācijas klubs, Kemnicas "Niners" komandai šovakar izbraukumā ar 95:105 pagarinājumā piekāpjoties Stambulas "Bahçeşehir Koleji", taču summā esot pārāka ar 180:179.