Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" un CSKA Gomeļska kausa finālā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Žalgiris" un CSKA Gomeļska kausa finālā
Tradžans Lengdons
Foto: cskabasket.ru

Šajās dienās Maskavā risinās Aleksandra Gomeļska piemiņas kauss basketbolā, kurā piedalās tādi klubu kā vietējais CSKA, Kauņas ''Žalgiris'', Belgradas ''Partizan'' un Atēnu ''Panathinaikos''. Šodien noskaidrojās, ka sacensību finālā spēlēs ''Žalgiris'' un CSKA, kas pirmajos mačos attiecīgi uzveica ''Panathinaikos'' (76:70) un ''Partizan'' (75":63).

Dienas pirmajā spēlē savā starpā tikās Kauņas ''Žalgiris'' un Atēnu ''Panathinaikos''. Lieliski aizvadot pirmās trīs ceturtdaļas, beigu beigās pārāki izrādījās Kauņas spēlētāji – 76:70. ''Panathinaikos'' sev raksturīgu spēli sāka demonstrēt tikai 4. ceturtdaļā, taču ar to bija par maz, lai izcīnītu iespēju spēlēt finālā. Uzvarētāju rindās 17 punktus guva lietuvietis Martins Pocjus, bet pa 13 punktiem Trevisam Vatsonam un Tomam Delininkaitim. ''Pao'' sastāvā ar 13 punktiem atzīmējās Stratoss Perperoglu.

Dienas otrajā spēlē uzvaru izcīnīja Maskavas CSKA, kas ar 75:63 pieveica sava galvenā trenera Duško Vujoseviča bijušo komandu – Belgradas ''Partizan''. Uzvarētāju labā 14 punktus guva komandas veterāns Tradžans Lengdons, bet 13 punkti un četras rezultatīvas piespēles citam amerikānim Džamontam Gordonam. Zaudētājiem 19 punkti un astoņas bumbas zem groziem Neitanam Džavai.

Cīņā par 1. vietu rītdien sacentīsies ''Žalgiris'' un CSKA, bet par 3. pozīciju cīnīsies ''Partizan'' un ''Panathinaikos''.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +1 [+] [-]

, 2010-10-02 22:20, pirms 14 gadiem
Austrumu KLASIKA!