Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

2. augustā Grīziņkalnā "Ghetto Kings of Air" video prezentācija

Renārs Buivids
Renārs Buivids

2. augustā Grīziņkalnā "Ghetto Kings of Air" video prezentācija
"Ghetto Kings of Air" Grīziņkalnā

Ceturtdien, 2. augustā plkst. 19.00 Grīziņkalnā notiks "Ghetto Kings of Air" video atskata prezentācija plašākai auditorijai, demonstrējot to uz lielajiem ekrāniem, kā arī izstāstot par tehnisko pusi - kā to izdevās nofilmēt tikai uz "Samsung Galaxy S9" viedtālruņiem.

"Ghetto TV" komandas vadītājs Indulis Pelnēns stāsta, ka šāda dinamiska pasākuma filmēšanai ir nepieciešamas prasmes un pieredze: "Ja izlaidīsim ļoti labu mirkli no pasākuma, tad to jau pārfilmēt nebūs iespējams – neviens šo pašu triku neizpildīs atkārtoti. Visa pasākuma laikā mēs izmantojām vairākas telefonus, lai neko nepalaistu garām un izstrādātu augsta līmeņa video produktu. Šogad nolēmām pieņemt izaicinājumu un "Ghetto Games" sezonas kulminācijas notikumu nofilmēt ar viedtālruņiem – "Samsung Galaxy S9". Telefonu uzlikām arī uz īpaša drona, lai sarūpētu video no augšas. Mums izdevās izveidot ko tādu, ar ko paši varam lepoties".

Šogad slam-dunk sacensības norisinājās zem Latvijas simtgades zīmes kopā ar nacionālo atribūtiku un mūziku, kur uzstājās arī slavenā mūzikas grupa "Tautu meitas".

Ceturtdien, 2. augustā, "Ghetto Games" kolizejā (adrese: Pērnavas 42, Rīga) "Ghetto TV" komanda dalīsies pieredzē par to, cik viedtālruņi tika izmantoti filmēšanas laikā, kā veicās ar montāžas darbiem un padalīsies ar informāciju par to, kā kvalitatīvi ir iespējams uzfilmēt pasaulē labāko "slam-dunk" konkursu ar viedtālruņiem.