Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc triju sezonu sadarbības "Jaguars" atlaiž 2017.gada drafta ceturto numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc triju sezonu sadarbības "Jaguars" atlaiž 2017.gada drafta ceturto numuru
Leonards Furnets
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Džeksonvilas "Jaguars" ir paziņojusi, ka pārtrauc sadarbību ar 2017. gada drafta ceturto numuru Leonardu Furnetu.

Džeksonvilas "Jaguars" vienība īsi pirms 2020. gada sezonas sākuma ir sasparojusies spēlētāju tirgū, jo vakardien viņi uz Minesotas "Vikings" aizmainīja aizsardzības līnijas malējo aizsargu Janiku Ngakoī, bet šodien paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar pussargu Leonardu Furnetu.

Jāsaka gan, ka Furneta nākotna Floridas komandā bija diezgan miglaina jau visu vasaru, jo vēl maija mēnesī "Jaguars" atteicās no iespējas pagarināt līgumu uz piekto sezonu un visu šo laiku meklēja iespējas aizmainīt spēcīgo pussargu. Tiesa, nesaņēmuši nopietnus piedāvājumus, džeksonvilieši bija spiesti atlaists Furnetu, ar kuru komandas vadībai nebija tās labākās attiecības.

No sportiskā aspekta Furnets, pat neskatoties uz daudzajām problēmām gan attiecībā ar komandu, gan ar veselību, savu vērtību ir pierādījis, jo 2017. un 2019. gada sezonās, kad aizvadīja vismaz 10 spēles, veica vairāk kā 1000 jardus, bet trijās sezonās kopumā viņa kontā ir 2631 jards un 17 piezemējumi uzbrukumos pa zemi un 1009 jardi un divi piezemējumi pēc piespēlēm.

Jāatzīmē gan, ka Furnets tiek atlaists pēc tam kā komandu ir pametis arī Toms Koglins, bijušais "Jaguars" futbola operāciju viceprezidents, t.i., cilvēks, kurš akceptēja LSU absolvējušā pussarga pievienošanos Džeksonvilas komandai, jo tolaik "Jaguars" komandu būvēja ar spēcīgu aizsardzību un jaudīgu spēli pa zemi. Pirmajā sezonā, 2017. gadā, tas deva augļus un komanda tika izslēgšanas mačos, taču divas nākošās sezonas gan var uzskatīt par izgāztām. Pašu Koglinu atlaida vēl pagājušā gada izskaņā.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2020-08-31 18:27, pirms 4 gadiem
Pussargs ir cornerback?

     [+] [-]

, 2020-08-31 18:28, pirms 4 gadiem
Pēc uzbūves izskatās pēc safety

     [+] [-]

, 2020-08-31 18:57, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Pēc uzbūves izskatās pēc safety
Pussargs ir halfback, t.i., RB pozīcijas spēlētājs. Balsta pussargs - fullback.

Korners ir malējais aizsargs.

Turklāt, ja seko līdzi NFL/NCAA, par Furnetu tādus jautājumus nebūtu jāuzdod.