Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies NFL pirmssezona, "Ravens" paliek nepārspēti

Juris Miņins
Juris Miņins

Noslēgusies NFL pirmssezona, "Ravens" paliek nepārspēti
Foto: Sipa USA/Scanpix

Šodien savas pēdējās pārbaudes spēles aizvadīja visas Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas. Savukārt Baltimoras "Ravens" kļuva par vienīgo komandu, kas pirmssezonā nebija zaudējusi.

Lai arī jau vairākus gadus tiek runāts par to, ka pašreizējā NFL sezonas struktūra, kas paredz četras (īpašos gadījumos – piecas) pārbaudes spēles un 16 mačus regulārājā sezonā, kam seko izslēgšanas mači, ir neefektīva un pārbaudes maču skaitu varētu samazināt uz pusi, atlikušos divus mačus pieskaitot regulārajai sezonai, šogad vēl nekas nebija mainījies un komandām bija četri mači, kuros novērtēt savu sastāvu.

Tiesa, bez sastāva vērtēšanas pirmssezonā, tomēr, visiem arī gribas uzvarēt un šoreiz par pirmssezonas čempioniem kļuva Baltimoras "Ravens", kuriem papildus četrām pārbaudes spēlēm bija jāaizvada arī "Hall of Fame" mačs. Lai vai kā, taču viņi uzvarēja visās piecās spēlēs. Pēdējais no panākumiem tika izcīnīts pret Vašingtonas "Redskins", kas tika pieveikti ar 30:20.

Interesanti, ka virtuālajā sacensībā ar pārējām Amerikas futbola konferences Ziemeļu divīzijas komandām, "Ravens", protams, ir uzvarētāji, taču visām trim pārējām vienībām, Pitsburgas "Steelers", Sinsinati "Bengals" un Klīvlendas "Browns", ir arī ļoti laba bilance, proti trīs uzvaras un tikai viens zaudējums.

Vairākām komandām gan šajās četrās spēlēs pie panākumiem neizdevās tikt. Tās ir Sietlas "Seahawks", Atlantas "Falcons", Dalasas "Cowboys", kā arī Tenesī "Titans". Čempioni, Filadelfijas "Eagles", prata izvairīties no "ierakstīšanas" šajā neveiksminieku pulkā, jo pēdējā cīņā ar 10:9 tika galā ar Ņujorkas "Jets".

Nacionālās futbola līgas regulārā sezona sāksies 7. septembrī, kad savā starpā tiksies divas komandas, kas iepriekšējo divu sezonu laikā spēlēja "Super Bowl", proti, Filadelfijas "Eagles" un Atlantas "Falcons", taču visas pārējās komandas savu sezonu sāks divas dienas vēlāk, 9. septembrī.

NFL pirmssezona, 4. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BrownsLions35:17
BroncosCardinals21:10
DolphinsFalcons34:7
ColtsBengals27:26
PatriotsGiants17:12
JetsEagles9:10
PanthersSteelers29:34
JaguarsBuccaneers25:10
RedskinsRavens20:30
BillsBears28:27
VikingsTitans13:3
RamsSaints0:28
CowboysTexans6:14
PackersChiefs21:33
Chargers49ers23:21
RaidersSeahawks30:19

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/