Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Manzels neiztur CFL pārbaudi

Juris Miņins
Juris Miņins

Manzels neiztur CFL pārbaudi
Džonijs Manzels spēlējot NFL
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) izcilnieks un Heismana balvas ieguvējs Džonijs Manzels pagājušnedēļ izmēģināja savus spēkus Kanādas futbola līgas (CFL) komandas Hamiltonas "Tiger-Cats" treniņā, taču pie līguma tā arī netika.

Džonijs Manzels, kurš jau pirms kāda laika paziņoja, ka vēlas atgriezties profesionālajā futbolā un neizslēdz iespēju sākt savu ceļu atpakaļ uz Nacionālo futbola līgu (NFL) caur CFL, ir aizvadījis treniņu pie Hamiltonas "Tiger-Cats" komandas, kaas viņu savulaik bija izvēlējusies CFL draftā.

Pēc pārbaudes Hamiltonas komandas pārstāvji neizstarja optimismu par "Džonija Futbola" iespējamo spēlēšanu kā viņu komandā, tā CFL kopumā, norādot, ka viņš vispār neesot gatavs atgriezties profesionālajā sportā.

24 gadus vecā saspēles vadītāja treniņu vēroja visa "Tige-Cats" vadība, kas pēc redzētā izteicās, ka "Šai idejai ir pārāk daudz sarkano karogu", bet vaicāti par to vai viņi nolīgtu Manzelu tuvākajā laikā, Hamiltonas komandas vadītāji pateica kategorisku nē.

Atgādināsim, ka bijušais NCAA koledžu futbola izcilnieks, kurš bija spēlējis arī NFL, pārstāvot Klīvlendas "Browns" komandu, īsti nevarēja adaptēties profesionālajam futbolam un papildus tam regulāri iekūlās problēmās ārpus laukuma, kā arī viņam tika konstatētas pamatīgas problēmas ar alkoholu. Pēc vairākiem incidentiem, Klīvlendas komanda atteicās turpināt sadarbību un no futbolista novērsās arī viņa aģents un vairāki reklāmdevēji.

Jāpiebilst, ka Hamiltonas "Tiger-Cats" šobrīd ir vājākā CFL komanda, kas regulārās sezonas ietvaros ir aizvadījusi astoņas spēles un visās astoņās piedzīvojusi zaudējumus. Komandas pirmais numurs ir Zaks Kolaross, kas piedalījies visās astoņās spēlēs, taču šajā laikā ir ticis pie 1743 jardiem, kas ir vājākais rādītājs starp saspēlniekiem, kas ir aizvadījuši vismaz astoņus mačus, kā arī viņa rezultatīvo piespēļu-pārtverto bumbu attiecība ir 8-7.

Kā arī...

- Vakardien no Klīvlendas "Browns" atlaistais malējais aizsargs Džo Haidens ilgi bez darba nesēdēja un jau tajā pašā dienā noslēdza līgumu ar Pitsburgas "Steeelers". Vienošanās ir paredzēta uz trim sezonām, kuru laikā Haidens var saņemt līdz pat 27 miljoniem ASV dolāru.

- Sinsinati "Bengals" aizsarga Vonteza Burfikta sods, ko viņš saņēma par neatļautu uzbrukumu Entonijam Šermanam no Kanzassitijas "Chiefs", ir samazināts no pieciem mačiem uz trim.

- Sietlas "Seahawks" pašlaik aktīvi meklē iespējas aizmainīt malējo uzbrucēju Džermeinu Kērsu.

- Klīvlendas "Browns" turpina sastāva tīrīšanu un ir aizmainījuši savu 2015. gada drafta pirmo izēli, uzbrukuma līnijas spēlētāju Kameronu Ērvingu, kas tika izvēlēts ar kopējo 19. numuru. Ērvings ir aizsūtīts uz Kanzassitijas "Chiefs", pretī saņemot 2018. gada drafta piektās kārtas izvēles tiesības.

Jāpiebilst, ka pašlaik Klīvlendas komandai 2018. gada draftā kopumā ir 13 izvēles. Savukārt uz šo brīdi pirmajās divās kārtās viņi ir ieguvuši trīs papildus izvēles tiesības.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports
Sports News, Opinion, Scores, Schedules | TSN

     [+] [-]

, 2017-08-31 14:42, pirms 7 gadiem
Es jau teicu kad viñu draftēja, ka tur nekas labs nebūs. Tiesa, izrādijās pat sliktāk. Ja reiz netika pat Hamiltonā...