Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bridžvaters treniņā gūst smagu savainojumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Bridžvaters treniņā gūst smagu savainojumu
Tedijs Bridžvaters
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Minesotas "Vikings" spēlētājs Tedijs Bridžvaters vakardienas treniņā guva smagu ceļgala savainojumu, kura dēļ viņam būs jāizlaiž visa 2016. gada sezona.

Tedijs Bridžvaters ir Minesotas "Vikings" pirmais saspēles vadītājs, no kura arī ir atkarīga vienības nākotne. Kā pašlaik izskatās, tad 2016. gadā komanda vēl kādu laiku dzīvos "tagadnē", jo vienības saspēles vadītājs ir guvis smagu ceļgala traumu, tajā skaitā arī pilnībā pārrāvis vienu no krusteniskajām saitēm, kas vienlaicīgi nozīmē arī to, ka sezona viņam ir beigusies. Interesanti, ka savainojums tika gūts bezkontakta treniņā.

Kā stāsta aculiecinieki, Bridžvaters treniņā, vienā no izspēlēm, atkāpās, lai izdarītu metienu un tūlīt saļima uz zemes. Komandas ārsti tūdaļ devās laukumā ar elpināšanas iekārtām, taču vēlāk ieraudzīja, ka sportists turas pie kājas.

Interesanti, ka pašlaik kā pirmais saspēles vadītājs Minesotas komandai ir 36 gadus vecais Šons Hils, kurš pēdējās piecās sezonās NFL līmenī ir tikai trenējies, bet laukumā nav gājis.

Interesanti, ka Lasvegasas bukmeikeru kantori pirms Bridžvatera savainojuma bija saņēmuši pārsteidzoši daudz likmju uz Minesotas komandas uzvaru šajā sezonā. Tikai Jaunanglijas, Grīnbejas un Pitsburgas komandas fanu izvēlē ir bijušas populārākas. Pirms izmaiņām "Vikings" saspēles vadītāju sastāvā, vienības izredzes izcīnīt kausu tika vērtētas kā 1 pret 20.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2016-08-31 19:32, pirms 8 gadiem
auzas. labs,bet... stadions gan viniem kolosals.