Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Menings atsakās no 100 miljoniem, noslēdz līgumu par 90

Menings atsakās no 100 miljoniem, noslēdz līgumu par 90
Peitons Menings
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) viens no labākajiem spēlētājiem, Indianapolisas "Colts" komandas saspēles vadītājs Peitons Menings ir parakstījis piecu gadu līgumu, kura kopējā summa ir 90 miljoni ASV dolāru.

Četrkārtējais Nacionālās futbola līgas (NFL) vērtīgākais spēlētājs (vienīgais līgas vēsturē) Peitons Menings ir parakstījis jaunu līgumu ar Indianapolisas "Colts" uz piecām sezonām, kuru laikā nopelnīs 90 miljonus ASV dolāru, no kuriem 69 – pirmajās trijās sezonās. Tāpat šis darījums nozīmē arī to, ka, visdrīzāk, Menings savu karjeru arī noslēgs "Colts" rindās.

Taču pats interesantākais šajā darījumā ir tas, ka pats spēlētājs, kuram pirms tam vienības vadība uzlika "franchise tag", lai viņš nevarētu veikt pārrunas ar nevienu citu komandu, atteicās no komandas vadības idejas piedāvāt viņam 100 miljonu līgumu piecos gados. Menings izteicās, ka tas nav viņa pašmērķis sezonā nopelnīt 20 miljonus. "Es teicu, ka šo naudu viņi labāk varētu izmantot kādu citu spēlētāju iegādei," presei sacīja pats Peitons, "ja es piekristu šim piedāvājumam, tad komandai būtu mazāk brīvo līdzekļu, lai tā noslēgtu jaunus līgumus ar patiešām vajadzīgiem spēlētājiem."

Jāpiebilst, ka pašlaik Menings atkopjas pēc savainojuma un viņa galvenais mērķis šobrīd ir atgriezties komandā uz regulārās sezonas sākumu, lai varētu pagarināt garāko neizlaisto spēļu sēriju visā līgā (pašlaik - 208 starti pēc kārtas).

Ja apskata pārējos darījumus, tad atkal ir jāpiemin Filadelfijas "Eagles", kuri parakstījuši līgumu ar bijušo Grīnbejas "Packers" aizsardzības līnijas iekšējo aizsargu Kalenu Dženkinsu. Tas jau ir komandas trešais nopietnais aizsardzības pastiprinājums pēdējo triju dienu laikā, jo pirms tam komanda tika pie diviem malējiem aizsargiem Dominika-Rodžersa Kromartī un Namdi Asomuā.

Tāpat pieminēšanas vērti ir Marions Barbers (RB), kurš no Dalasas "Cowboys" ir pārgājis un Čikāgas "Bears", Trents Edvardss (QB), kurš pievienojās Oklendas "Raiders", Romans Hārpers (SS) pagarināja līgumu ar Ņūorleānas "Saints", Barets Rūds (LB) Tampabeju nomainīja pret Tenesī, pievienojoties "Titans" komandai, bet Als Hariss (CB) pievienojās Sentluisas "Rams".

Izmantotie resursi:
GridironFans.com


, 2011-07-31 09:39, pirms 13 gadiem
Cik iedvesmojoši.
Iešu atteikties no savas algas, lai darbavieta var atļauties logus nomazgāt!
, 2011-07-31 10:11, pirms 13 gadiem
tad nu gan baigais labdaris,saprastu,ja būtu vismaz kādus 40milj nolaidis,bet ne jau 10,un ja jau gribēja izcelties,tad vismaz kādu daļu varēja ziedot labdarībai
, 2011-07-31 10:12, pirms 13 gadiem
šitais laikam var neuztraukties,ka ASV iestāsies bankrots
, 2011-07-31 10:33, pirms 13 gadiem
Arenass atteicās no 21 milijona kr4 2x mazāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Zeks Vilsons. Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas "Jets" atzīst izgāšanos ar Vilsonu un drafta nedēļā aizmaina saspēlnieku

Nacionālās futbola līgas (NFL) fokuss šajā nedēļā būs pievērsts jauno spēlētāju izvēles ceremonijai, kas naktī uz piektdienu sāksies Detroitā. Dažas dienas pirms drafta ceremonijas Ņujorkas "Jets" aizmainījusi pirms trīs gadiem ar otro numuru draftā izvēlēto Zeku Vilsonu uz Denveras "Broncos".
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.