Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Grīns un "Bengals" pārliecinoši pārspēj "Dolphins"

Grīns un "Bengals" pārliecinoši pārspēj "Dolphins"
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) ceturtā spēļu nedēļa sākās ar Sinsinati "Bengals" un Maiami "Dolphins" cīņu, kurā pārliecinošu uzvaru, ar 22:7 svinēja Sinsinati komanda.

Sinsinati komanda šajā spēlē var teikt, ka dominēja, bet Eidžeijs Grīns bija tas, kurš Maiami komandai nodarīja vislielāko postu, jo lielāko spēles daļu viņam vienam pašam bija vairāk gūto jardu nekā visam "Dolphins" uzbrukumam kopā. Beigu beigās Grīns maču noslēdza ar 173 gūtajiem jardiem un vienu piezemējumu.

Ja mēs pievēršamies spēlei, tad par ne mazāku varoni var saukt Maiku Nūdžentu, kurš piecas reizes raidīja bumbu vārtos. Viņš arī bija tas, kurš guva pirmos punktus spēlē, taču Maiami komanda drīz vien atspēlējās, kad Raiens Tanehils un Kenijs Stils izspēlēja 74 jardu tālu uzbrukumu. Tiesa, tas arī bija vienīgais rezultatīvais uzbrukums visā mačā "Dolphins" komandas izpildījumā.

Vēl līdz pirmās ceturtdaļas noslēgumam Eidžejs Grīns atgrieza vadību mājniekiem, bet turpmākajā spēles gaitā jau pieminētais Nūdžents tikai palielināja rezultāta starpību.

Endijs Daltons maču noslēdza ar 296 gūtajiem jardiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet jau pieminētajam Tanehilam, 189 jardi un arī viena piespēle, ko pretinieks pārtvēra.

Sinsinati komanda ar šo panākumu spēja izlīdzināt savu uzvaru un zaudējumu bilanci, kas tagad sastāv no divām uzvarām un diviem zaudējumiem. Savukārt Maiami vienībai šis bija trešais zaudējums četrās sezonas cīņās.

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...


, 2016-09-30 18:33, pirms 8 gadiem
Ka ari... Hjustonas Teksans zvaigznei si sezona ir beigusies (muguras operacija), Antonijs Deivis (49ers) otro reizi pazinojis par aiziesanu pencija (retirement )
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.