Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Giants", "Bills" un "Ravens" pirmssezonu noslēdz bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Giants", "Bills" un "Ravens" pirmssezonu noslēdz bez zaudējumiem
Daniels Džonss (ar bumbu)
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien noslēdzās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēles un ar prefektu bilanci tās noslēdza trīs komandas – Ņujorkas "Giants", Bufalo "Bills" un Baltimoras "Ravens".

Ņujorkas "Giants" pēdējā pārbaudes spēlē tikās ar iepriekšējās sezonas čempioniem, Jaunanglijas "Patriots", kuriem arī iepriekšējās trīs nedēļās bija izcīnītas uzvaras. Protams, ka abas komandas nelaida laukumā savus labākos spēkus, tomēr spēle vienalga sanāca diezgan intriģējoša.

"Patriots" vienība aizvadīja fantastisku otro ceturtdaļu, kuras laikā guva 26 punktus (divreiz piezemējumus guva Demariuss Tomass), no 3:10, panākot 29:10, taču vēlāk izrādījās, ka tas arī bija viss. "Giants" komanda tikmēr lēni, bet pārliecinoši sāka deldēt rezultāta starpību līdz Kails Lauleta jau spēles pašā izskaņā ar piespēli atrada Alonzo Raselu, kurš tad arī izrāva uzvaru Ņujorkas klubam – 31:29.

Jāatzīmē, ka šajā pirmssezonā vislielākā uzmanība bija vērsta uz "Giants" jauno saspēles vadītāju, šī gada drafta sesto numuru Danielu Džonsu. Šodien viņš realizēja visas četras piespēles, bet pirmssezonā kopumā bija precīzs 29 no 34 piespēlēm, guva 416 jardus un divreiz rezultatīvi asistēja. Tiesa, par komandas pirmo numuru viņš vēl nav kļuvis, jo "Giants" vadība vēl aizvien tic veterānam Īlajam Meningam.

Tikmēr Bufalo "Bills", tiekoties ar Minesotas "Vikings", kuriem arī pirms tam bija trīs uzvaras, uzvarēja pēdējā pārbaudes spēlē ar 27:23, bet Baltimoras "Ravens" ar 20:7 tika galā ar Vašingtonas "Redskins".

Tāpat jāatzīmē, ka iepriekšējās sezonas Nacionālās futbola konferences čempioni Losandželosas "Rams" ar 22:10 pārspēja Hjūstonas "Texans" un viņiem tas ļāva pirmssezonu noslēgt ar neitrālu bilanci, 2-2.

Jāpiebilst, ka divām komandām šī pirmssezona uzvaras tā arī neatnesa, tās ir Džeksonvilas "Jaguars" un Detroitas "Lions". Tiesa, jāatgādina, ka pirmssezonas mačos komandas pārsvarā spēlē ar tālākajiem rezervistiem, labākos spēkus pietaupot regulārajai sezonai.

Nacionālās futbola līgas regulārā sezona sāksies nākamajā ceturtdienā, 5. septembrī, kad laukumā dosies Grīnbejas "Packers" un Čikāgas "Bears". Savukārt lielākā daļa maču, kā jau ierasts, tiks aizvadīta nedēļas nogalē, svētdienas vakarā.

NFL pirmssezona, 4. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsBroncos7:20
VikingsBills23:27
ColtsBengals13:6
EaglesJets0:6
SteelersPanthers19:25
FalconsJaguars31:12
LionsBrowns16:20
GiantsPatriots31:29
RavensRedskins20:7
TitansBears19:15
BuccaneersCowboys17:15
Chiefspackers20:27
DolphinsSaints16:13
RamsTexans22:10
Chargers49ers27:24
RaidersSeahawks15:17

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2019-08-31 10:01, pirms 5 gadiem
Es gan vairs neticu Īlaja spējām! : ) )
Ps. Packers šogad visus ''nomizos''!!!!!