Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Bills" sabojā Vika debiju

Juris Miņins
Juris Miņins

"Bills" sabojā Vika debiju
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī viens no pēdējo 15 gadu spilgtākajiem saspēles vadītājiem Nacionālajā futbola līgā (NFL) Maikls Viks debitēja savas jaunās komandas, Pitsburgas "Steelers", rindās, taču pat viņa atzīstamais sniegums neglāba vienību no zaudējuma Bufalo "Bills" vienībai – 19:43.

Maikls Viks, pēc pagājušās sezonas, kuru viņš pavadīja Ņujorkas "Jets" rindās, ilgu laiku bija bez darba, taču šonedēļ, Pitsburgas "Sttelers", tamdēļ, ka zaudēja savu otro numuru Brūsu Gradkovski, nolīga Viku ar domu, ka viņam būs jādublē Bens Rotlisbergers.
Jāsaka, ka ar šo gājienu pitsburgieši, iespējams, ieguva pašu spējīgāko otro numuru kāds vien pašlaik tirgū bija pieejams.

Maikls Viks parādīja, ka viņš vēl aizvien var un grib spēlēt, realizējot četras no piecām piespēlēm un gūstot 106 jardus. Tiesa, šoreiz iztika bez rezultatīvām piespēlēm.

Tiesa, šajā spēlē Vika sniegums bija, lai arī interesants, taču nebūt ne noteicošais uz ko būtu vērsta futbola ekspertu vai pat parastu līdzjutēju uzmanība, jo Bufalo "Bills" galvenais treneris Rekss Raiens jau pirms kāda laika pateica, ka vēlas vēl pirms noslēdzošās pārbaudes spēles paziņot komandas pirmo numuru saspēles vadītāja pozīcijā uz kuru šogad pretendē kā Eidžejs Manuels, tā Tairods Teilors un Mets Kasels.
Jāsaka, ka, ja līdz šim konkurence starp visiem trim spēlētājiem bija liela, tad pašlaik, pēc spēles pret "Steelers", tā ir kļuvusi vēl ciešāka, jo visi trīs kvoterbeki sev atvēlēto laiku nospēlēja ļoti nesliktā līmenī, kas noteikti neatvieglos galējo izvēli.

Ja mēs atgriežamies pie pašas spēles, tad faktiski var teikt, ka to jāiedala divās daļās, jo mača sākums bija salīdzinoši saspringts, kamēr otrajā daļā Pitsburgas komandai vienkārši nebija ko likt pretī "Bills" uzbrukumam, tāpēc arī tika zaudēti 43 punkti.

Tāpat jāpiebilst, ka vakardien pie savas ceturtās uzvaras starpsezonā tika Minesotas "Vikings", kuri ar 28:14 pārspēja Dalasas "Cowboys", bet trešo uzvaru trijās spēlēs noorganizēja sev Vašingtonas "Redskins", kuri visai nervozā un asumiem bagātā spēlē pieveica Baltimoras "Ravens" ar 31:13. Jāpiebilst, ka mačā nepiedalījās Roberts Grifins, kuram ir nu jau kārtējās problēmas ar veselību un vienības galvenais treneris Džejs Grudens paziņoja, ka tieši veselība būs galvenais aspekts uz ko viņš skatīsies nosakot pirmās nedēļas pamatsastāva saspēlnieku.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PatriotsPanthers17:16
LionsJaguars22:17
TitansChiefs10:34
SteelersBills19:43
FalconsDolphins9:13
BrownsBuccaneers31:7
VikingsCowboys28:14
JetsGiants28:18
BearsBengals10:21
RedskinsRavens31:13
SeahawksChargers16:15
EaglesPackers39:26
ColtsRams24:14
49ersBroncos12:19

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2015-08-30 23:25, pirms 9 gadiem
vai nav par skaļu virsraksts?
nfl lapā jau diennankti viens no galvenajiem virsrakstiem - Viks spīd steelers debijā.
lai ar rezultats briesmīgs, viela pārdomām. bills pirmais sastāvs OL un DL spēlēja līdz 4 ceturdāļas vidum. steeleru top nemaz nesāka. vick beidza pirms 1/4 beigām.
pit DlL stati ir + 30 spēlētājiem. bills - 21 .