Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Sirakūza izglābjas otrajā pagarinājumā

Juris Miņins
Juris Miņins

Sirakūza izglābjas otrajā pagarinājumā
Epizode no Mičiganas štata un Džeksonvilas štata universitāšu komandām
Foto: AP/Scanpix

NCAA futbola turnīrā aizvadītajā naktī pati interesantākā un sīvākā cīņa notika starp Sirakūzas un Vilanovas vienībām, kur pirmās divīzijas FBS konferenci pārstāvošā "Orange" tikai mača otrajā pagarinājumā pieveica līmeni zemāk spēlējošos "Wildcats" – 27:26.

Lai arī FBS un FCS konferences abas ir NCAA pirmās divīzijas līmenī, tieši pirmā, objektīvu iemeslu dēļ tiek uzskatīta par vadošo, jo tieši FCS komandām tiek labākie spēlētāji, tiek celti iespaidīgākie stadioni un slēgti grandiozākie TV līgumi. Tieši tāpēc mači starp vadošajām abu subdivīziju komandām ir īpaši principiāli.

Šonakt norisinājās tieši šāda cīņa, jo Vilanova ciemojās Sirakūzā un ļoti ilgi izrādīja pretestību pret "oranžo" spēku un tikai otrajā pagarinājumā, kad mājnieki guva piezemējumu, piečakarējot pretiniekus un tiešā brīvsitiena vietā atdodot rezultatīvu piespēli, kā arī apturot "Wildcats" mēģinājumu gūt divus punktus pēc sava piezemējuma, Sirakūzu vienība varēja svinēt uzvaru.

Kā galvenais varonis šajā cīņā ir jāizceļ Vilanovas saspēles vadītājs Džons Robertsons, kurš piespēlējot uzstādīja sekojošu bilanci 16/27, 199 jardi, 1 TD, bet uzbrūkot pats, nesot bumbu pa zemi, guva vēl 115 jardus.
Savukārt viņa pozīcijas kolēģis Terels Hants tika noraidīts no laukuma par sitiena izdarīšanu pretiniekam un viņa vietā stājās otrgadnieks Ostins Vilsons.

Vienīgajā aizvadītās nakts cīņā, kurā piedalījās ranga izsētā komanda, Mičiganas štata universitāte, kura uzņēma Džeksonvilas štata universitāti, uzvarēja mičiganieši – 45:7. Tiesa, lai arī rezultāta starpība ir gana liela, "Wolverines" piedzīvoja nelielu šoku, kad parādījās aizdomas par viņu QB savainojumu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-30 12:19, pirms 10 gadiem
Tads prieks lasit par futbolu latviesu valoda!

  -1 [+] [-]

, 2014-08-30 12:20, pirms 10 gadiem
Starp citu amerikanu futbolu spele vaidak valstis neka hokeju!

  +1 [+] [-]

, 2014-08-30 13:34, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: hokeja eksperts raksta par amerikāņu futbolu.traki,traki.gribētos zināt,kam vispār Latvijā interesē šie raksti un šis sporta veids?tagad tik uzstājīgi tiek skricelēti šie raksteļi,mērķis ir piespiests,mākslīgi uzkurināt interesi?šodien ir basketbola fināls,hokejā fināls,par to vēl 10.15 nekas,toties par amerikāņu futbolu gan ir paspēts uzbliests raksts.malači.tiešām sporta portāla cienīgi.
Jā, raksti tiek drukāti, lai uzspiest amerikāņu futbolu, vēlāk - pārņemt visu Latvijas sporta līdzjutēju prātus un iekarot pasauli!
Tagad, diemžēl, tā nesanāks... esmu atmaskots.

Kā vairākkārtīgi esmu rakstījis - mani interesē futbols, par to arī rakstu, lai vietējiem amfutbola skatītājiem (kādu ir DAUDZ vairāk nekā heiteri domā) būtu vieta, kur apspriesties par to vai citu notikumu.

Ja kādam, tas neinteresē... nu... es pat nezinu ko pateikt, jo tā ir brīva izvēle, tik apstāklis, ka katrs heiteris par pienākumu uzskata, iedrukāt, ka viņu, redz tas neinteresē... to es nesaprotu. Jūs tiešām tā rakstat pie KATRA jums neinteresējoša raksta?

P.S.
Pārmetumi, ka nav rakstu par hokeju vai basketbolu nav jāadresē man, bet tiem, kam ir uzticēts pienākums to darīt. Man šajā portālā pienākumi nekādi nav, tāpēc rakstu par sporta veidu, kas mani interesē (un kuram, ja kāds nav pamanījis, šajā portālā ir pat atsevišķa sadaļa).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-30 14:14, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: neesmu heiteris,tas,pirmkārt!
otrkārt,nezinu,kur,tu ņem datus par "daudzajiem" amerikāņu futbola skatītājiem un faniem Latvijā,bet,viņu tiešām nav daudz,ja vien 50-100 cilvēku Latvijas mērogam ir baigais skaitlis.tici man,novusa fanu,spēlētāju ir daudz,daudz vairāk,bet kaut kā neesmu lasījis par viņu aktivitātēm šeit,un,turklāt,viņiem ir 3 līgas un vismaz 1000 reģistrētu spēlētāju,atšķirībā no itkā amerikāņu futbola "neskaitāmajiem" faniem.
Man tiešām negribas tagad iesaistīties garā un bezjēdzīgā diskusijā par to kuram krāniņš garāks, t.i., kurš sports ir populārāks, jo faktiskā popularitāte ir nenosakāms lielums. Turklāt gadījumā kad par popularitāti runā kā par spēlētāju iesaisti... tas ir TIKAI viens rādītājs. Tikpat labi varu nolikt priekšā - TV reitingi Latvijā NFL mačiem un novusam.

Par pamatu, tieši rakstu popularitātei iekš Sportacentra var spriest pēc lasījumu skaita. Amfutbola ziņām, ja tās salīdzina ar NHL, tad populārākās ziņas ir tikpat lasītas kā ziņas par NHL vidēji (personīgais novērojums).

Un atkārtošos vēlreiz - man nav mērķis sastādīt popularitātes rangus kkādus un veidot rakstus, teiksim, par TOP-30 populārākajiem sportiem. Mani interesē amfutbols, par to arī rakstu. Visas pārējās pretenzijas no sērijas "kāpēc nav par novusu/bļitkošanu/sporta dejām" adresē... es pat nez kam, laikam jau sporta veidu darboņiem, kas atbildīgi par viņu sporta publicitāti.