Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Otava zaudē Monreālai un paliek pēdējā vietā līgā

Juris Miņins
Juris Miņins

Otava zaudē Monreālai un paliek pēdējā vietā līgā
Sīdžejs Grīns
Foto: AP/Scanpix

Ar Otavas "RedBlacks" zaudējumu pret Monreālas "Alouettes", noslēdzās Kanādas futbola līgas (CFL) līdzšinējo pastarīšu cīņa – 20:10. Pēc šī mača monreālieši no pēdējās vietas līgā pakāpās divas pozīcijas augstāk.

"Alouettes" šajā cīņā parādīja lielisku aizsardzību un izturību, liedzot otaviešiem izvērsties uzbrukumā, bet paši prata nogādāt bumbu ieskaites zonā arī atbildīgākajos momentos, tāpēc arī uzvara pār "RedBlacks" šķita pašsaprotama.
Jāpiebilst, ka Otavas komanda vēl aizvien izjūt stabilitātes trūkumu, jo lieliski uzbrukumi mijas ar ne tik labiem, kas redzams arī uz rezultāta tablo. "RedBlacks" nespēj noturēt savu līmeni un tāpēc ir spiesti piekāpties saviem oponentiem līdzīgās cīņās.

Kas attiecas uz spēles gaitu, tad spēles rezultātu atklāja tieši otavieši, kuri guva trīs punktus pēc Breta Mahera 30 jardus tāla tiešā brīvsitiena, taču no sākuma Sīdžejs Grīns, bet vēlāk arī Šons Vaits iedarbināja "Alouettes" uzbrukumu un panāca 10 punktu pārsvaru. To gan "Redblacks" samazināja līdz "-3" ar vienu rezultatīvu septiņu punktu uzbrukumu, kad pēc Henrija Burisa piespēles tačdaunu guva Voless Mailzs.
Galavārds gan piederēja monreāliešiem, kad Džeimss Rodžerss guva piezemējumu pēc 17 jardu skrējiena.

Debiju mača sāksumsastāvā piedzīvoja Monreālas saspēles vadītājs Džonatans Kromptons (15/25, 245, 1 INT) un jau pirmajā startā izcīnīja uzvaru. Durons Kārters šajā mačā ar uzstādīja karjeras labāko rezultātu gūto jardu ziņā.

Šajā nedēļas nogalē, kad Kanādā tiek svinēti darba svētki, ir paredzēti vēl trīs CFL mači, no kuriem galvenais būs turnīra līderu cīniņš – Edmontonas "Eskimos" pret Kalgarī "Stampeders", kuri par CFL labākās komandas godu cīnīsies 1. septembrī.

Izmantotie resursi:
CFL.ca | Official Site of the Canadian Football...