Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Chiefs" turpina bez zaudējumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Chiefs" turpina bez zaudējumiem
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Ziemeļamerikas futbola stadionos tika izspēlētas vairākas Nacionālās futbola līgas (NFL) spēles, vienā no kurām Kanzassitijas "Chiefs" ar 34:10 pārspēja Tenesī "Titans" un pagarināja savu uzvaru sēriju līdz trim mačiem.

Šī bija trešā spēle Tenesī "Titans" jaunajai uzbrukuma cerībai, Markusam Mariotam, kurš šī gada draftā tika izvēlēts ar kopējo otro numuru. Jāsaka, ka Markuss nerādīja neko ārkārtēju un brīžiem arī spēlēja kā debitants, taču, no otras puses, bija viņa sniegumā arī pozitīvie momenti. Kopumā viņš realizēja 7 no 11 piespēlēm un guva 99 jardus, kas bija pārliecinoši labākais sniegums komandā, jo Zakam Metenbergeram un Čārlijam Vaithērstam ar "Chiefs" aizsardzību klājās vēl sliktāk.

Oponentiem no Kanzassitijas gan pārāk lielu problēmu virzīt bumbu un gūt punktus nebija, to pierāda gan tas, ka viņi maču sāka ar izrāvienu 17:0, gan arī tas, ka kā Alekss Smits, tā Ārons Marejs maču noslēdza ar divām rezultatīvām piespēlēm katrs.

Tāpat ir jāpiemin Jaunanglijas "Patriots" un Karolīnas "Panthers" mačs, kurā kārtējo reizi ne pārāk pārliecinoši nospēlēja Toms Breidijs. Uz pirmajām četrām regulārās sezonas spēlēm diskvalificētajam saspēles vadītājam, lai arī bija viena rezultatīva piespēle, mačs nevar tikt ieskaitīts aktīvā, jo tāpat viņš divas reizes ļāva savas piespēles pārtvert pretiniekiem, realizēja vien 7 no 13 metieniem un guva 84 jardus.
Tiesa, jāpiebilst, ka tik blāvs Breidija sniegums jau otro nedēļu pēc kārtas neliedza Jaunanglijas komandai svinēt uzvaru – 17:16.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PatriotsPanthers17:16
LionsJaguars22:17
TitansChiefs10:34

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader in Sports