Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Manzels nespēlē "Alouettes" zaudējumā, "Stampeders" izcīna sesto uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Manzels nespēlē "Alouettes" zaudējumā, "Stampeders" izcīna sesto uzvaru
Džonijs Manzels
Foto: AP/Scanpix

Savā pirmajā Kanādas futbola līgas (CFL) spēlē Monreālas "Alouettes" komandas sastāvā Džonijs Manzels laukumā netika un noraudzījās vienības zaudējumā no malas, kamēr Kalgari "Stampeders" uzvarēja sestajā mačā pēc kārtas.

Monreālas "Alouettes" komandai šajā spēļu kārtā bija pievērsta pastiprināta uzmanība, jo, kā zināms, vienība iepriekš no Hamiltonas "Tiger-Cats" bija iemainījusi Džoniju Manzelu un monreāliešu galvenais treneris Maiks Šermans, kurš Manzelu pazīst vēl no koledžas laikiem, jo bija Teksasas "A&M" koledžas komandas galvenais treneris, paziņoja, ka saspēles vadītājs noteikti piedalīsies mačā, lai arī sākumsastāvā nedosies.

Beigās gan sanāca tā, ka līdz "Džonija Futbola" debijai Kanādas futbola līgā vēl būs jāpagaida, jo laukumā viņš tā arī nedevās, bet Monreālas "Alouettes" ar 23:44 atzina Edmontonas "Eskimos" pārākumu.

Ar sešos mačos izcīnītu vienu uzvaro "Alouettes" ir pārliecinoši vājākā komanda visā CFL.

Savukārt Kalgari "Stampeders", gluži pretēji, ir šī brīža Kanādas līgas labākā komanda, jo šajā sezonā vēl ne reizi nav piedzīvojusi zaudējuma rūgtumu. Sestajā nedēļā viņi ar 34:22 pārspēja Saskačevanas "Roughraiders".

Šajā cīņā "Stampeders" jau pirmajā ceturtdaļā izcēlās ar 24 punktiem, taču tas nenoteica mača tālāko gaitu, jo "Roughraiders" atspēlējās un izvirzījās vadībā. Tiesa, Kanādas rietumkrasta komanda savu gan panāca un jau paši atspēlējās, tiekot pie uzvaras. Bo Līvajs Mičels atdeva trīs rezultatīvas piespēles (viena viņa piespēle tika pārtverta) un guva 187 jardus.

Otavas "Redblacks", pateicoties septiņiem Luisa Vorda precīzi realizētajiem brīvsitieniem, 21:15 pārspēja Hamiltonas "Tiger-Cats", bet iepriekšējās sezonas čempioni Toronto "Argonauts" atzina Vinipegas "Blue Bombers" pārākumu ar 14:40.

Jāpiebilst, ka par kārtas labāko spēlētāju droši var saukt Edmontonas "Eskimos" saspēlnieku Raienu Railiju, kurš jau pieminētajā mačā pret Monreālas komandu izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm un 415 gūtajiem jardiem.

CFL, 7. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
EdmontonaMonreāla44:23
TorontoVinipega14:40
OtavaHamiltona21:15
KalgariSaskačevana34:22

Izmantotie resursi:
https://www.cfl.ca/