Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

NFL komandas dārgākais spēlētājs izceļas ar iespaidīgu runu par profesionālismu

NFL komandas dārgākais spēlētājs izceļas ar iespaidīgu runu par profesionālismu
Džastins Vats. Foto: AFP/Scanpix

Ceturto zaudējumu Nacionālajā futbola līgā (NFL) šonakt piedzīvoja Hjūstonas "Texans", kas ar rezultātu 31:37 piekāpās Sinsinati "Bengals". Hjūstonas komandai nav izredžu iekļūt izslēgšanas spēlēs, un pirms sezonas pēdējās spēles tās bilance ir 4-11, konferencē ieņemot trešo vietu no beigām."Ir tik daudz cilvēku, kuriem komanda rūp pat tad, kad mēs smirdam un spēlējam kā miskastes. Ja nespēj saņemties strādāt, tev nav šeit jābūt! Šis ir labākais darbs pasaulē, tā ir privilēgija, par kuru mums maksā milzu naudu"

Vaicāts, kā komanda gatavosies un spēs sevi motivēt neko neizšķirošajai sezonas pēdējai spēlei, "Texans" vislabāk apmaksātais spēlētājs Džastins Džeimss jeb Džeidžejs Vats izcēlās ar runu, kas izraisīja lielu rezonansi Ziemeļamerikas sporta sabiedrībā. "Mēs esam profesionāli sportisti, kuriem maksā milzu naudu. Ja nevari ierasties un ieguldīt darbu, iziet laukumā un smagi strādāt, celt svarus un darīt visu pārējo, kas tev ir jādara, tad tev nevajadzētu šeit atrasties. Šis ir darbs, un mēs par to saņemam milzu naudu," sacīja 31 gadu vecais Vats, kuram šī ir priekšpēdējā sezona septiņu gadu līgumā par 100 miljoniem ASV dolāru.

"Ir lērums cilvēku, kuri skatās mūsu spēles un iegulda savu laiku un naudu, lai iegādātos mūsu kreklus un virkni citu mēslu. Viņiem tas rūp, un viņiem tas rūp katru nedēļu. Mūsu bilance ir 4-11, bet ir fani, kuri skatījās šo spēli, kuri ieradās stadionā un šajā visā ieguldīja laiku, enerģiju, pūles un rūpes. Tādēļ, ja nevari iziet laukumā, nevari strādāt, nevari ierasties laikus, nevari iziet un uzvarēt, tad tev nevajadzētu šeit būt. Jo šī ir privilēģija, šis ir labākais darbs pasaulē. Tu ej laukumā un spēlē spēli. Un, ja tev nepietiekami rūp, pat pēdējā spēļu kārtā, pat ja spēlējat kā miskastes un bilance ir 4-11, ja jums nerūp pietiekami, lai izietu laukumā un atdotu visu, kas jums ir, censties pēc iespējas vairāk, tad tas ir stulbums," turpināja ārējās līnijas aizsargs.

"Ir cilvēki, kuri joprojām sociālajos tīklos raksta katru nedēļu, kuri nāk klāt un saka, ka joprojām atbalsta. Viņiem nav nekāda iemesla to darīt – mēs smirdam! -, bet viņiem rūp, un viņi joprojām grib, lai mēs uzvarētu un būtu izcili. Šiem cilvēkiem par to nemaksā, bet mums maksā brīnišķīgi. Vissliktāk jūtos tieši fanu dēļ un pilsētas un to cilvēku dēļ, kuriem tik ļoti tas rūp, kuri to mīl un kuri patiesi vēlas, lai mēs būtu izcili. Bet mēs tādi neesam. Un tas ir galīgi garām, jo es, kā spēlētājs, saprotu, ka nedodam viņiem to, ko viņi ir pelnījuši," teica piecu Zvaigžņu spēļu un piecu pirmo simbolisko izlašu dalībnieks Vats, kurš aizvada desmito sezonu līgā.


, 2020-12-28 16:04, pirms 3 gadiem
Lieliski teikts! Šis viedoklis ir salīdzināms ar Lilarda pausto par izjusto spiedienu NBA spēlētājiem. Vislielākā cieņa pret šādiem atlētiem, kuri nelidinās mākoņos.
, 2020-12-28 16:36, pirms 3 gadiem
Nu JJ ir Texans sirds un dvēsele,un to pašu var teikt par visu Hjūstonas pilsētu.Viņu mīl pilnīgi visi un ieklausās noteikti viņā..
Komandas vadībā gan pēdējos gados viņam nav palīdzējusi.Protams pašam gan čābīgi ar veselību bijis.
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.