Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Skandalozais Brauns pievienojas Breidijam un Gronkauskim Tampabejā

Emils Ozerinskis

Skandalozais Brauns pievienojas Breidijam un Gronkauskim Tampabejā
Antonio Brauns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Pēdējos gados skandāliem apvītais amerikāņu futbola malējais uzbrucējs Antonio Brauns pievienojies Tampabejas "Buccaneers" rindām, mediju vērtējumā padarot Floridas komandu par galveno "Super Bowl" titula pretendenti.

Šo NFL sezonu gana veiksmīgi sākusi Tampabejas "Buccaneers" komanda, kura izcīnījusi piecas uzvaras un piedzīvojusi divus zaudējumus sezonas pirmajās septiņās nedēļās. Pastiprinātu mediju uzmanību "Buccaneers" komanda ieguva brīdī, kad par pievienošanos vienībai paziņoja seškārtējais NFL čempiontitula ieguvējs Toms Breidijs. 43 gadus vecais saspēles vadītājs pameta Jaunanglijas "Patriots" un treneri Bilu Beličeku, lai pierādītu, ka spēj spēlēt visaugstākajā līmenī arī ārpus "Patriots" komandas sistēmas.

Breidijs no "pensijas" izcēla jau karjeru beigušo savu ilggadējo cīņu biedru, balsta uzbrucēju Robu Gronkauski. Ballīšu zēns "Gronks" kopā ar Breidiju izcīnījis trīs čempiontitulus. Nu abi atkal ir kopā un ved "Buccaneers" pretī uzvarām.

Vēl vienu skaļu papildinājumu "Buccaneers" ieguvusi nupat. Komandas rindas papildinājis malējais uzbrucējs Antonio Brauns. Spēlētājs ilgus gadus tika uzskatīts par vienu no labākajiem ķērājiem visā līgā, taču ilgadējajam Pitsburgas "Stealers" uzbrukuma līderim radās konflikts ar komandas saspēles vadītāju Benu Rotlisbergeru. Brauns atteicās pieņemt Pitsburgas komandas līguma piedāvājumu un pieprasīja maiņu. Tālākajā karjerā Brauns izcēlies ar kontriversiālām darbībām ārpus laukuma un pie sevis pierādīšanas NFL spēlēs nav ticis. 2019. gadā Brauns maiņas darījumā nonāca Oklendas "Raiders" komandā, taču tās rindās radīja problēmas, tiekot atlaists. Arī Jananglias "Patriots" rindās pērn Brauns izgāja laukumā ļoti simboliski, drīz vien tiekot atskaitīts no komandas.

Jūlijā Brauns saņēma astoņu spēļu diskvalifikāciju, par vairāku NFL noteikumu pārkāpšanu. Brauns kļuvis par vienu no līgas "sliktajiem zēniem", nokļūstot komandu melnajos sarakstos. Par spīti neapstrīdamajam Brauna talantam, komandas bez spēcīgiem līderiem nesteidzas savās rindās iesaistīt skandalozo ķērāju.

Ja Brauns spēs rādīt paraugpilsoņa cienīgu uzvedību, jo disciplīnas pārkāpumi "Buccaneers" rindās netikšot pieļauti, tad Tampabejas komandai ir pieredzējis un gana talantīgs sastāvs, lai cīnītos par sezonas galveno trofeju.

Tampabejas "Bucceneers" sezonu sākusi ar piecām uzvarām septiņos mačos. Labāks sākums padevies perfekti sākušajai Pitsburgas "Steelers", kurai sešās spēlēs izcīnīti seši panākumi. Sešas uzvaras un viens zaudējums ir aktuālajai līgas čempionei Kanzasas "Chiefs". Pie piecām uzvarām sešos mačos tikušas Sietlas "Seahawks", Grīnbejas "Pacers" un Tenisī "Titans".

     [+] [-]

, 2020-10-28 16:54, pirms 3 gadiem
Tampa ar katru nedēļu izskatās arvien labāk un Gronks pēdējās 2 nedēļas jau normāli plosās, viņiem tomēr kāds brīdi paies kamēr saspēlēsies.

     [+] [-]

, 2020-10-28 17:17, pirms 3 gadiem
Bagātais kļūst tikai bagātāks

     [+] [-]

, 2020-10-28 17:18, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Tampa ar katru nedēļu izskatās arvien labāk un Gronks pēdējās 2 nedēļas jau normāli plosās, viņiem tomēr kāds brīdi paies kamēr saspēlēsies.
Nu pagāšgad no pirmās spēles sapratās ar TB12 ideāli.

     [+] [-]

, 2020-10-29 12:20, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Tampa ar katru nedēļu izskatās arvien labāk un Gronks pēdējās 2 nedēļas jau normāli plosās, viņiem tomēr kāds brīdi paies kamēr saspēlēsies.
Kamer patrioti slīgst arvien zemāk un pieļauju, ka pa ilgiem laikiem šogad šie var arī PO netikt! Pēdējos gados deffs viņiem nebija no labākajiem un visu vilka nevājais uizbrukums ar Breidiju priekšgalā, šogad kad Breidija vairs nav ir pakaļa...un visur gan aizsardzībā, gan uzbrukumā! 49-eriem bez variantiem pakāsa. Ņūtons nekāds ne pasos, ne ar savu skriešanu. Diez cik ilgi Biličekam tas cirks tur patiks... skaties pēc sezonas vēl pasūtīs visus un "ģimenes apstākļu dēļ" aizies pensijā!

     [+] [-]

, 2020-10-31 22:58, pirms 3 gadiem
als rakstīja: Kamer patrioti slīgst arvien zemāk un pieļauju, ka pa ilgiem laikiem šogad šie var arī PO netikt! Pēdējos gados deffs viņiem nebija no labākajiem un visu vilka nevājais uizbrukums ar Breidiju priekšgalā, šogad kad Breidija vairs nav ir pakaļa...un visur gan aizsardzībā, gan uzbrukumā! 49-eriem bez variantiem pakāsa. Ņūtons nekāds ne pasos, ne ar savu skriešanu. Diez cik ilgi Biličekam tas cirks tur patiks... skaties pēc sezonas vēl pasūtīs visus un "ģimenes apstākļu dēļ" aizies pensijā!
"Pēdējos gados deffs viņiem nebija no labākajiem" - laikam pagājušo gadu neskatījies. Šogad LB (un ne tikai) ir pilnīgi cits sastāvs,

     [+] [-]

, 2020-11-01 20:52, pirms 3 gadiem
Castro rakstīja: "Pēdējos gados deffs viņiem nebija no labākajiem" - laikam pagājušo gadu neskatījies. Šogad LB (un ne tikai) ir pilnīgi cits sastāvs,
Es runāju par pašu spēli nevis cipariem kopumā. Spēles kuras es redzēju bija ļoti daudz lažu tieši aizsardzībā un uzbrukums tur tās spēles pavilka. Ko tie "superīgie" lainbekeri pagājušogad pret Titans plovos iespēja? Wild card viens pats Henrijs visu to Tavu "kruto" aizsardzību kā tādus dēlus noskrēja. Šogad vispār viņiem ir bēdu ieleja. Drāž viņus gandrīz visi kā tādu sidorova kazu...