Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Chiefs" pussargam Veiram sezona beigusies

Juris Miņins
Juris Miņins

"Chiefs" pussargam Veiram sezona beigusies
Spensers Veirs pamet laukumu pēc savainojuma gūšanas
Foto: AFP/Scanpix

Nepatīkamas ziņas ir saņēmuši Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Kanzassitijas "Chiefs" līdzjutēji, jo komandas vadošais pussargs Spensers Veirs šajā sezonā, ceļgala savainojuma dēļ, piedalīties nevarēs.

Iepriekš jau ziņojām, ka Kanzassitijas "Chiefs" vadošais Spensers Veirs trešās pārbaudes spēļu nedēļas mačā pret Sietlas "Seahawks" bija guvis ceļgala savainojumu, taču nu ir kļuvis skaidrs, ka savainoums ir tik nopietns, ka pussargs šajā sezonā vairāk nevarēs piedalīties.

2016. gada sezonā Veirs aizvadīja savu labāko sezonu karjerā, 14 mačos gūstot 921 jardu un divus piezemējumus uzbrūkot pa zemi, bet vēl 447 jardi un divi piezemējumi nāca pēc piespēļu notveršanas.

Jāpiebilst, ka līdz ar Veira traumu, pašlaik par nomināli pirmo pussargu ar kuru Kanzassitijai būs jādodas kaujās regulārajā sezonā ir kļuvis debitants Karīms Hants. Savukārt kopumā pussargu pozīcija, lai arī tajā netrūkst zināmu spēlētāju, piemēram, Sīdžeja Spilera un Šarkandrika Vesta, īsti nav tāda kādu to būtu vēlējušies "Cihiefs" līdzjutēji un treneri.

Interesanti, ka šajā starpsezonā komandu pameta arī viens no labākajiem Kanzassitijas malējiem uzbrucējiem Džeremijs Maklins, bet komanda izvēlējās neparakstīt jaunu līgumu ar pēdējās sezonās traumu mocīto veterānu Džamālu Čārlzu.

Papildus šīm problēmām, "Chiefs" pašlaik vēl ir jāsaprot kas viņiem notiek saspēles vadītāja pozīcijā, jo iepriekšējo sezonu neapšaubāmais pirmais numurs Alekss Smits uz jaunā Patrika Mahouma fona vairs neizskatās tik "nekustināms".

Kā arī…

- Sinsinati "Bengals" aizsargs Vonezs Burfikts varētu saņemt piecu spēļu diskvalifikāciju par neatļautu spēka paņēmienu pret Kanzassitijas "Chiefs" balsta pussargu Entoniju Šermanu. "Bengals" aizsargs uzbruka Šermanam tad, kad viņš sevi nevarēja aizstāvēt. Saskaņā ar jaunajiem NFL noteikumiem, kas paredzēti, lai aizsargātu spēlētājus, šādi spēka paņēmieni nav atļauti, savukārt Burfiktam dažādas apšaubāmas epizodes jau ir bijušas. Spēlētājs sev piespriesto sodu pārsūdzēs.

- Klīvlendas "Browns" nu jau oficiāli ir paziņojusi, ka tās pirmais saspēles vadītājs, kurš arī sāks regulāro sezonu, būs debitants Dešons Kaizers.

- Pēc smadzeņu satricinājuma treniņos ir iesaistījies Atlantas "Falcons" pussargs Devonta Frīmens. Pirmssezonas atlikušajā spēlē viņš gan nepiedalīsies, taču varētu atgriezties komandā uz regulārās sezonas startu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  -1 [+] [-]

, 2017-08-28 16:52, pirms 7 gadiem
Gribu lūgt Sportacentrs.com autorus sākot ar jauno sezonu NFL spēlētāju pocīcijas rakstīt angļu valodā Italic, izbeidzot līdzšinējo praksi pašrocīgi latviskot pozīciju nosaukumus.
Pašu un NFL fanu cieņas dēļ, LŪDZU izmainiet līdzšinējo praksi!!!

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:03, pirms 7 gadiem
A ko tagad dara Deandželo Viljams?

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:10, pirms 7 gadiem
BlackChild rakstīja: Gribu lūgt Sportacentrs.com autorus sākot ar jauno sezonu NFL spēlētāju pocīcijas rakstīt angļu valodā Italic, izbeidzot līdzšinējo praksi pašrocīgi latviskot pozīciju nosaukumus.
Pašu un NFL fanu cieņas dēļ, LŪDZU izmainiet līdzšinējo praksi!!!
Es piem būtu ar mieru rakstīt tikai pozīcījas apzīmējumus, piem, WR, RB, QB utt.
Kas attiecas uz savainojumiem, traki ir ar tām pirmssezonas spēlēm, vai tiešām ir vajadzīgas 4 spēles?

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:11, pirms 7 gadiem
BlackChild rakstīja: Gribu lūgt Sportacentrs.com autorus sākot ar jauno sezonu NFL spēlētāju pocīcijas rakstīt angļu valodā Italic, izbeidzot līdzšinējo praksi pašrocīgi latviskot pozīciju nosaukumus.
Pašu un NFL fanu cieņas dēļ, LŪDZU izmainiet līdzšinējo praksi!!!
Latviešu valoda ir pietiekoši bagāta, lai amfutbola pozīcijas rakstītu MŪSU valodā. Šo pozīciju latvieskie ekvivalenti ir jau teju kādus 10 gadus pieņemti un iegājušies apritē.

Ja ir kādi jautājumi, droši iepazīsties ar šo te: https://lv.wikipedia.org/wiki/Ameri...

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:11, pirms 7 gadiem
modests rakstīja: A ko tagad dara Deandželo Viljams?
Vai tad nepalika ar Steelers?

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:16, pirms 7 gadiem
Hemty rakstīja: Vai tad nepalika ar Steelers?
Pašlaik viņš ir FA.

     [+] [-]

, 2017-08-28 17:42, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pašlaik viņš ir FA.
Juri, jautājums ne pa tēmu, bet kā Tev pašam liekas kā Breidijam ies šosezon? Jo pārbaudes spēlēs, cik nu redzēts, izskatās tāds pats kā pagājšgad.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-28 20:13, pirms 7 gadiem
Hemty rakstīja: Juri, jautājums ne pa tēmu, bet kā Tev pašam liekas kā Breidijam ies šosezon? Jo pārbaudes spēlēs, cik nu redzēts, izskatās tāds pats kā pagājšgad.
Breidijam ies normāli. Patriots ir sistēmas komanda, kur visi, izņemot pašu Tomu, ir aizstājami. Savukārt Breidijs ir viens no visu laiku labākajiem QB, iespējams, ka pat pats labākais, kurš arī lieliski zina kad var un kad vairs nevajag spēlēt. Viņš ir labā formā un kāpēc gan neturpināt karjeru?

  +1 [+] [-]

, 2017-08-28 20:24, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Breidijam ies normāli. Patriots ir sistēmas komanda, kur visi, izņemot pašu Tomu, ir aizstājami. Savukārt Breidijs ir viens no visu laiku labākajiem QB, iespējams, ka pat pats labākais, kurš arī lieliski zina kad var un kad vairs nevajag spēlēt. Viņš ir labā formā un kāpēc gan neturpināt karjeru?
Paldies par atbildi!