Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Titans" un Levāns vienojas par rekordlīgumu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Titans" un Levāns vienojas par rekordlīgumu
Tailers Levāns
Foto: Sipa USA/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Tenesī "Titans" un uzbrukuma līnijas spēlētājs Tailers Levāns ir vienojušies par līguma pagarināšanu, kas kreisās malas bloķētāju padarīs par apmaksātāko uzbrukuma līnijas spēlētāju.

Teilors Levāns ir kļuvis par apmaksātāko uzbrukuma līnijas spēlētāju visā NFL pēc tam kā viņa Tenesī "Titans" piekrita piecu sezonu un 80 miljonu līgumam. 50 miljoni no līguma summas ir garantētā nauda. Tiesa, jāatzīmē, ka šis līgums stāsies spēkā vien pēc gaidāmās sezonas, kuru 2014. gada drafta 11. numuram būs jāaizvada vēl ar debitanta līgumu, kas viņam dod nepilnus 9.5 miljonus ASV dolāru.

Jāpiebilst, ka šīs starpsezonas sākumā apmaksātākā uzbrukuma līnijas spēlētāja godu bija ieguvis Neits Solders, kad viņu par 62 miljoniem savās rindās ieguva Ņujorkas "Giants".

201 cm garais un 140 kg smagais futbolists divreiz (2016. un 2017. gada sezonā) ir iebalsots "Pro Bowl" mačā, bet 2014. gadā ir iekļauts "All-Rookie" komandā kā viens no labākajiem debitantiem.

Savas NFL karjeras laikā Levāns ir piedalījies 58 mačos, 53 no tiem ejot sākumsastāvā un pašlaik viņš ir kļuvis par "Titans" uzbrukuma līnijas neatņemamu sastāvdaļu, jo tieši viņš vislielākajā mērā atbild par komandas saspēlnieka, Markusa Mariotas, drošību.

Kā arī...

- Losandželosas "Chargers" malējais aizsargs Džeisons Verets turpina mocīties ar savainojumiem, jo vakardien, vienā no treniņiem, atkal savainoja ceļgalu, kas viņam liedza spēlēt kā iepriekšējā, tā arī lielākajā daļā 2016. gada sezonas. Pašlaik ir zināms, ka Verets nevarēs palīdzēt savai komandai arī visu 2018. gada sezonu, kas nozīmē, ka no 80 mačiem, ko viņam bija jāaizvada Losandželosas komandas rindās, aizsargs būs izlaidis 55 spēles.

- Savukārt Dezs Braients un Klīvlendas "Browns" pašlaik ir izrādījuši abpusēju interesi par līguma noslēgšanu. Malējais uzbrucējs vēlas vienas sezonas līgumu. Tāpat Braients šajās dienās ir izsaucis pamatīgu vētru sociālajos tīklos, visnotaļ asi izsakoties par savu iepriekšējo vienību, Dalasas "Cowboys" un tās spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports