Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētāja mājā atrod līķi, aizdomās turamais – brālis

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētāja mājā atrod līķi, aizdomās turamais – brālis
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Ņujorkas "Giants" spēlētāja Džanorisa Dženkinsa mājā pirms pāris dienām tika atrasts līķis, bet šodien ir kļuvis zināms, ka policija kā galveno aizdomās turamo min futbolista brāli.

Pirms dažām dienām kādā no Ņūdžersijā esošajām mājām tika atrasts līķis. Vēlāk tika noskaidrots, ka māja pieder NFL komandas Ņujorkas "Giants" spēlētājam, malējam aizsargam Džanorisam Dženkinsam, bet noslepkavotais ir 25 gadus vecais Rūzvelts Renē, kurš ar Dženkinsa atļauju, dzīvoja šajā mājā.

Sākotnēji bija salīdzinoši maz informācijas par notikušo un to, kas varētu būt iespējamais slepkava, taču kārtības sargi uzreiz norādīja, ka pats futbolists jau vairākas nedēļas kā šajā mājā nav bijis, jo piedalījās "Giants" komandas treniņos, kas norisinājās Floridā un tur arī ir palicis. Tajā pašā laikā izmeklētāji norādīja, ka viņiem ir aizdomas par vainīgo.

Šodien ir kļuvis zināms, ka policija aizdomās par slepkavības paveikšanu ir aizturējusi Džanorisa Dženkinsa brāli, Viljamu. Pašlaik gan izmeklētāji vēl aiz vien sīkāku informāciju atsakās sniegt, vien norāda, ka izmeklēšanas process tiek turpināts.

Viljamss Dženkinss iepriekš gan vairākas reizes ir nokļuvis tiesībsargājošo instanču redzes lokā, jo 2006. un 2011. gados ir aizturēts par narkotisko vielu aprites likuma pārkāpumiem, bet 2016. gadā viņš priekšlaicīgi ir izlaists no cietuma.

Pats Džanoriss, pēc konsultantu ieteikuma, vēl aizvien uzturas Foridā un nav komentējis nedz pašu slepkavības faktu, nedz arī sava brāļa iespējamo atbildību notikušajā.

Kā arī...

- Minesotas "Vikings" ir pagarinājusi līgumu ar uzbrukuma līnijas spēlētāju Danielu Hanteru. Līgums paredzēts uz piecām sezonām, par kopējo summu 72 miljoni ASV dolāru, no kuriem 40 miljoni ir garantētā summa, bet 15 miljoni – parakstīšanas bonuss.

- Savukārt Pitsburgas "Steelers" un pussargs Līveons Bels vēl aizvien nav panākuši vienošanos par jaunu līgumu. Tiesa, abas puses ir diezgan optimistiskas par iespēju vienoties un insaideri ir atklājuši, ka pašlaik sarunas ir pavirzījušās jau daudz tālāk nekā pirms gada. Atgādināsim, ka Bels jau otro sezonu spēlē ar tā saukto "franšīzes birku".

- Indianapolisas "Colts" saspēles vadītājs Endrjū Laks turpina darbu pie savas atgriešanās spēlē pēc pleca savainojuma. Nu viņš ir piedalījies treniņos kopā ar malējiem uzbrucējiem un žurnālistiem pavēstījis, ka viņa plecs pašlaik nesagādā nekādu diskomfortu.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports