Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gadu pēc 45 miljonu līguma parakstīšanas, "Bears" atlaiž Glenonu

Juris Miņins
Juris Miņins

Gadu pēc 45 miljonu līguma parakstīšanas, "Bears" atlaiž Glenonu
Maiks Glenons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Čikāgas "Bears" paziņoja, ka līdz ar 2018. gada NFL sezonas iestāšanos, viņi plāno pārtraukt darba attiecības ar iepriekšējā starpsezonā nolīgto saspēles vadītāju Maiku Glenonu.

Čikāgas "Bears" iepriekšējā starpsezonā bija jauna saspēles vadītāja meklējumos, jo viņu ilggadējais kvoterbeks Džejs Katlers bija paziņojis par karjeras beigām. Šķietamo situācijas atrisinājumu čikāgieši bija atraduši, kad noslēdza trīs gadu un 45 miljonus vērtu līgumu ar Tampabejas "Buccaneers" otro numuru Maiku Glenonu, kurš iepriekš bija Tampas komandas sākumsastāva spēlētājs.

Tiesa, jau neilgu laiku vēlāk, NFL drafta laikā, "Bears" izdarīja soli, ko daudzi, ieskaitot arī tikko nolīgto Glenonu, nesaprata, proti, ar kopējo otro numuru izvēlējās Ziemeļkarolīnas universitātes absolventu Mičelu Trubiskī. Lai arī sākotnēji tika runāts, ka Trubiskī tiks dots laiks, lai viņš pierod pie profesionālā futbola, jau mēnesi pēc regulārās sezonas sākuma tieši viņš kļuva par pamatsastāva saspēles vadītāju, atstājot daudz dārgāko veterānu rezervistos.

Pašlaik gan oficiāli Glenons nav atlaists un tas notiks 14. martā. Ja saspēles vadītājs paliktu komandā, tad viņš saņemtu 12.5 miljous ASV dolāru.

Līdz ar šo "Bears" komandas soli, vienība riskē vismaz kādu brīdi palikt tikai ar diviem saspēles vadītājiem – Mičelu Trubiskī un Marku Sančezu.

Kā arī...

- Picu restorāna "Papa John’s" vadība ir nolēmusi pārtraukt sadarbību ar NFL pēc astoņām kopīga darba sezonām. Tiesa, šī NFL picu ģenerālsponsora vieta ilgi tukša nepalika, jo 14 stundas vēlāk līgas vadība paziņoja par reklāmas līguma noslēgšanu ar "Pizza Hut".

- Savukārt Pitsburgas "Steelers" ir paziņojusi, ka viņu lainbekers Raiens Šaizers, kurš pērnajā sezonā guva smagu savainojumu, 2018. gada sezonā nespēlēs, taču paliks komandas sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports