Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Rūsiņš - aktīvs "Flames" otrajā uzvarā

Juris Miņins
Juris Miņins

Rūsiņš - aktīvs "Flames" otrajā uzvarā
Ralfs Rūsiņš (Nr.99) Foto: liberty.edu/flames

Latvijas amerikāņu futbolists Ralfs Rūsiņš vakardien palīdzēja savai Libertī "Flames" komandai Nacionālās koledžu atlētikas asociācijas (NCAA) mačā ar 36:34 pārspēt Floridas Starptautiskās koledžas komandu.

Vakardien savu pirmo maču mājas arēnā aizvadīja Ralfa Rūsiņa pārstāvētā Libertī "Flames" komanda, kas uzņēma Floridas Starptautiskās koledžas "Panthers" vienību.

Jāsaka, ka uzreiz bija redzams, ka mājniekiem nebūs viegli, jo jau pēc mača atklāšanas sitiena Floridas vienība, veikusi 100 jardus, atgrieza bumbu ieskaites zonā. Arī ceturtdaļas turpinājumā abas vienības cīnījās diezgan sīvi un rezultatīvi, tāpēc pēc 15 spēlētām minūtēm rezultāts bija 14:14 un tāds tas bija arī ejot lielajā pārtraukumā.

Trešajā ceturtdaļā Libertī komanda noorganizēja trīs rezultatīvus uzbrukumus pret "Panthers" diviem, tiesa, tā kā viesiem abi uzbrukumi noslēdzās ar piezemējumiem, bet "Flames" divreiz sita pa vārtiem, tad pirms ceturtās ceturtdaļas mājnieki atradās iedzinējos. Viss izšķīrās pēdējā ceturtdaļā, kur "Flames" atkal guva piezemējumu un realizēja brīvsitienu, bet "Panthers", lai arī viņiem bija laba izdevība izlīdzināt rezultātu, nerealizēja divu punktu izspēli pēc sava piezemējuma, tāpēc Libertī komanda svinēja veiksmīgu izglābšanos.

Aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs Ralfs Rūsiņš laukumā devās sākumsastāvā un maču, kuru nacionālajā apraidē translēja telekanāls ESPN, noslēdza ar sešiem tvērieniem, četri no kuriem bija individuālie.

Libertī "Flames", kuri ir uzvarējuši visās savās 2020. gada sezonas spēlēs, nākamajā nedēļā tiksies ar Ziemeļalabamas "Lions" komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/