Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Gordons atgriežas ar piezemējumu

Juris Miņins
Juris Miņins

Gordons atgriežas ar piezemējumu
Foto: AFP/Scanpix

Pēc gada prombūtnes no Nacionālās futbola līgas (NFL), Džošs Gordons atgriezās Klīvlendas “Browns” sastāvā pirmssezonas trešās nedēļas mačā pret Tampabejas “Buccaneers” un pierādīja, ka nav zaudējis savu formu.

Džošs Gordons iepriekšējās sezonās regulāri iekļuva nepatikšanās, jo regulāri pārkāpa līgas noteiktos noteikumus, kas skar dažādu apreibinošo vielu lietošanu. Beigu beigās viss nonāca līdz tam, ka malējam uzbrucējam bija jāizlaiž visa 2015. gada sezona.

Šonakt 2013. gada produktīvākais malējais uzbrucējs atgriezās Klīvlendas “Browns” rindās un pierādīja, ka vēl aizvien ir ļoti spējīgs futbolists, jo noķēra visas savā virzienā raidītās piespēles, un guva arī piezemējumu pēc 43 jardu veikšanas. Interesanti, ka abas piespēles Gordons notvēra spēlējot pret Tampabejas komandas šīs starpsezonas vērtīgāko pirkumu, malējo aizsargu Brentu Graimsu.

Interesanti, ka vēl pirms Gordons bija aizvadījis savu pirmo spēli kopš atgriešanās NFL, par viņu interesējās vairākas līgas komandas, piedāvājot maiņas darījumu klīvlendiešiem, taču, kas kļuva zināms tikai šodien, “Browns” par savu malējo uzbrucēju pieprasīja vismaz otrās kārtas izvēles tiesības draftā un vēl papildus spēlētājus.

Roberts Grifins realizēja astoņas no 14 piespēlēm un guva 119 jardus, bet Džeimiss Vinstons gan bija produktīvāks, jo bija precīzs 16 no 25 piespēlēm, guva 259 jardus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

NFL pirmssezona, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
PatriotsPanthers19:17
BillsRedskins16:21
BrownsBuccaneers13:30
SteelersSaints27:14
Packers49ers21:10

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...