Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: steelers

NFL Draft 2012

Radio City Music Hall ..

TAS ir noticis! Notikums No 1 vakardienas sporta dzīvē pasaulē. NFL drafts 2012 .
Pareizāk pirmā kārtā. Turpinājums sekos šodien , rīt , parīt. Ir iebildumi? Nosauciet svarīgāku.
Nebija mana doma sēdēt visu nakti pie TV. Taures no rīta neviens neapklusinās. Tās sauks, bet pasākums ievilka. Ne tik traki , kā fanus komandu pilsētās, bet tomēr. Var jau būt, ka nebija pareizā kompānija un kafija. Guļošu labradoru vēl varētu pieciest, krūze ar īstu amerikāņu kukurūzas kafiju gan pietrūka.
Nākamā labākā sezona sākas šodien , mazliet pārfrāzēsim komisāra teikto.
Sākums nekādus pārsteigumus neradīja,
1. Colts Luck, Andrew
2. Redskins (From Rams) Griffin III, Robert,
gaidīts un prognozēts. Mainījās un tirgojās uz nebēdu, bet gandrīz vai prognožu ietvaros pirmajā 10 , varbūt izņemot Dalasu. Claiborne bija pārsteigts, dēļ viņa tāda maiņa. Emociju pārpilns.
3 Browns
Trent Richardson
RB
4 Vikings
Matt Kalil
OT
5 Jaguars
Justin Blackmon
WR
6 Cowboys
Morris Claiborne
CB
7 Buccaneers
Mark Barron
SS
8 Dolphins
Ryan Tannehill
QB
9 Panthers
Luke Kuechly
ILB
10 Bills
Stephon Gilmore
CB
11 Chiefs
Dontari Poe
DT
12 Eagles
Fletcher Cox
DT
13 Cardinals
Michael Floyd
WR
14 Rams
Michael Brockers
DT
15 Seahawks
Bruce Irvin
DE
16 Jets
Quinton Coples
DE
17 Bengals
Dre Kirkpatrick
CB
18 Chargers
Melvin Ingram
DE
19 Bears
Shea McClellin
DE
20 Titans
Kendall Wright
WR
21 Patriots
Chandler Jones
DE
22 Browns
Brandon Weeden
QB
23 Lions
Riley Reiff
OT
24 Steelers
David DeCastro
G
25 Patriots
Dont'a Hightower
ILB
26 Texans
Whitney Mercilus
DE
27 Bengals
Kevin Zeitler
G
28 Packers
Nick Perry
DE
29 Vikings
Harrison Smith
FS
30 49ers
A.J. Jenkins
WR
31 Buccaneers
Doug Martin
RB
32 Giants
David Wilson

Browns izvēle interesanta. RB un QB. Richardson saprotams, labākais savā pozīcijā. QB?? 28 gadi, bet kontā uzvaras pērn par visiem 3 pirmās kārtas QB. Dzīvosim redzēsim, ja spēlēs vismaz reizes divas.
Mazliet par interesantāko . Man.
Ar 24. No 2012 draftā Pitsburgas Steelers izvēlas ….. . Šajā brīdī visiem NFL apskatniekiem ar skaļu OOOOOO atkārās žoklis. Liekas, vienīgo reizi. Mike Mayock attapās atri – perfekta izvēle.
Pārsteigums visiem, neskatoties , ka DeCastro bija sestais pēc reitinga, un neviens viņu nelika zemāk par top 15. Izvēlēties viņa ampluā spēlētāju pirmajā kārtā nav labs tonis.
Interesants fakts . DeCastro bija drafta pirmā numura Luck personīgais „sargs”.
Cerēsim , ka Big Ben tiks sargāts vēl labāk, ņemot vērā , ka DeCastro tiek vērtēts augstāk par 9kārtējo Pro-Bowl Alan Faneca.
p.s. tupinājums šonakt. Palika daudzi , kuru gaidīja pat top 20.


, 2012-04-27 22:24, pirms 12 gadiem
29. Harrison Smith, nu nez vai pareiza izvēle. Kā tev Steeler liekas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-27 22:33, pirms 12 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: nezinu, uzēdu pelmeņus!
Eu, Tu pelmeni. Pacel dirsu vienreiz no krēsla, un pakusties. Savādāk uzsprāgsi gaisā no savas rīšanas.
, 2012-04-27 22:33, pirms 12 gadiem
kāds gan tur pārsteigums? DeCastro bija labākais spēlētājs komandas board'ā, līdz ar to bija jāķer ciet. daudzu apskatnieku skatījumā viņš ar bija jau noslīdējis lejā, jo tika paredzēts, ka tiks draftēts augstāk, līdz ar to pure value picks. un nav labs tonis?! ko tas, lūdzu, nozīmē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-04-27 23:32, pirms 12 gadiem
ffwrd rakstīja: kāds gan tur pārsteigums? DeCastro bija labākais spēlētājs komandas board'ā, līdz ar to bija jāķer ciet. daudzu apskatnieku skatījumā viņš ar bija jau noslīdējis lejā, jo tika paredzēts, ka tiks draftēts augstāk, līdz ar to pure value picks. un nav labs tonis?! ko tas, lūdzu, nozīmē?
kāpēc ne pārsteigums - 6. pēč kopējā reitinga, max top 15 plānotais, un nokļūst līdz 24 komandai. komentētājiem tas bija pārsteigums . bija patiess OOOOO.
labais tonis. runā , ka menedžeri nemēdz izvēlēties G pirmajā kārtā. neesot tā vērti.
, 2012-04-28 05:11, pirms 12 gadiem
steelers rakstīja: kāpēc ne pārsteigums - 6. pēč kopējā reitinga, max top 15 plānotais, un nokļūst līdz 24 komandai. komentētājiem tas bija pārsteigums . bija patiess OOOOO.
labais tonis. runā , ka menedžeri nemēdz izvēlēties G pirmajā kārtā. neesot tā vērti.
apskaties pēdējo gadu 1o raundu rezultātus, nez vai GM'i domā, ka interior linemeni nav diez ko tā vērti. ne velti ir tāds teiciens arī - it all starts in trenches.
šā vai tā, kārtējo reizi interesants drafts sanācis ar pāris "interesantām" izvēlēm. randlam noteikti nebija īpaši patīkami tik ilgi green room'ā sēdēt.
, 2012-04-28 09:35, pirms 12 gadiem
es skatijos, 7,8,9 neviens Offensive guard (G), ot gan iet uz urrā . 10 paņēma sanfrancisko otrajā pirmās kārtas izvēlē. komentētāji tā pamatoja to , ka viņš nokļuva lidz 24.
nu jā, dažs dabūja pasēdēt, un pat neatnāca uz otro dienu. tikai ne vienmēr var zināt iemeslu. var būt kā steeleru 2 kārtas izvēlei. it kā potenciāls pirmās kārtas, bet pievīla narkotiku tests. nekad nespīdēs pirmā kārta. es pat mazliet brīnos , ka vispār izvēlējās, ņemot vērā komandas politiku šinī jomā. parasti jau šķiras no tādiem (holmss, buress).
, 2012-04-28 09:39, pirms 12 gadiem
Kjinss rakstīja: 29. Harrison Smith, nu nez vai pareiza izvēle. Kā tev Steeler liekas?
nezinu, bet atsauksmes bija labas, ja jau Mayock bija stāvā sajūsmā, ko tad es.
, 2012-04-28 23:02, pirms 12 gadiem
Interesantāks manuprāt ir fakts, ka par spīti traumai Zušēvica treneris ir pilnīgi pārliecināts, ka šo paņems kādā 4.-5. kārtā
, 2012-04-28 23:44, pirms 12 gadiem
Edgars rakstīja: Interesantāks manuprāt ir fakts, ka par spīti traumai Zušēvica treneris ir pilnīgi pārliecināts, ka šo paņems kādā 4.-5. kārtā
izskatās , ka paliks bez. sestā kārta jau pusē, septītā vien palikusi. pagaidīsim. tur gan vēl bars ar augstākiem reitingiem priekšā, bet ir ar zemakiem paņemti.
Stefonam Digsam vairs nebūs jāaizvada spēles dziļā sniegā. Foto: AFP/Scanpix

Bufalo vadošais uzbrucējs Digss maiņā nonāk pie Hjūstonas talantiem

Nacionālajā futbola līgā (NFL) ievērojamu darījumu veikusi pērn ar jaunajiem talantiem spoži uzmirdzējusī Hjūstonas "Texans", kas nupat kā maiņas darījumā ieguvusi Bufalo "Bills" vadošo uzbrucēju Stefonu Digsu.
Foto: AFP/Scanpix
3

Aizsardzības spēlētāji pikti par NFL lēmumu aizliegt pretinieka tveršanas tehniku

Nacionālās futbola līgas (NFL) īpašnieku sēdē pieņemts lēmums par "gurnu nomešanas uzbrukuma" izskaušanu. Amerikāņu futbola aizsardzības spēlētāji jau pauduši savu neapmierinātību par noteikumu izmaiņām, kas vēl vairāk sarežģī spēli aizsardzībā.
Ārons Donalds. Foto: AFP/Scanpix
3

Donalds liek punktu, virkne komandu atsakās no draftētajiem kvoterbekiem

Aizvadītajā nedēļas nogalē amerikāņu futbola tirgus placī notika ne mazums jaunumu. Par karjeras noslēgšanu izšķīrās izcilais aizsardzības spēlētājs Ārons Donalds, bet vairākas komandas atteicās no samērā nesen ar augstām drafta izvēlēm iegūtajiem saspēles vadītājiem.