Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Su zaudē 12 miljonus un vienojas ar "Rams"

Juris Miņins
Juris Miņins

Su zaudē 12 miljonus un vienojas ar "Rams"
Ndomokongs Su
Foto: AP/Scanpix

Viens no šīs starpsezonas labākajiem Nacionālās futbola līgas (NFL) brīvajiem aģentiem, aizsardzības līnijas spēlētājs Ndomokungs Su ir vienojies par pievienošanos Losandželosas "Rams" komandai.

Ndomokungs Su šo starpsezonu sagaidīja ar dalītām jūtām, jo, no vienas puses, viņam bija līgums, no otras – izskanēja runas, ka Maiami "Dolphins" varētu viņu atbrīvot no darba pienākumu pildīšanas. Tieši tā arī notika un visu laiku apmaksātākajam aizsardzības spēlētājam bija jāmeklē cita komanda.

Ar jaunas darba vietas atrašanu aizsargam gan tik labi nevedās, jo viņa sniegums un finansiālās prasības daudzām komandām lika apdomāt šāda spēlētāja nepieciešamību, bet Ņujorkas "Jets", kuri bija pat paspējuši izteikt piedāvājumu Su, drīz vien to atsauca. Beigu beigās, kā tiek ziņots, Losandželosas "Rams" ir tā vienība, kurā Su, visdrīzāk, spēlēs 2018. gada sezonā.

Vienošanās ir panākta par viena gada līgumu, kura laikā 31 gadu vecais aizsardzības līnijas iekšējais aizsargs saņems 14 miljonus. Jāpiebilst, ka pagājušajā sezonā Su saņēma vairāk kā 26 miljonus ASV dolāru, bet 2018. gadā, iepriekšējā līguma ietvaros, viņa algai bija jābūt 28 miljoniem ASV dolāru.

Jāsaka, ka 193 cm garais un 140 kg smagais aizsargs NFL arī ir ieguvis visnotaļ neviennozīmīgu reputāciju, jo tiek saukts par "netīrāko spēlētāju līgā" un "vismazāk cienīto spēlētāju NFL", par ko liecina ne tikai pašu spēlētāju atsauksmes, bet arī regulārās soda kvītis, ko Su saņem no NFL.

Interesanti, ka līdz ar Su atlaišanu un jaunā, daudz mazākā, līguma noslēgšanu, pašlaik par apmaksātāko NFL aizsardzības spēlētāju ir kļuvis Kanzassitijas lainbekers Džastins Hjūstons.

Kā arī...

- Klīvlendas "Browns" savu saspēles vadītāju komandu ir papildinājusi ar Drū Stentonu.

- Ņujorkas "Jets" ir vienojusies ar bijušo saspēles vadītāju, bet pašlaik – malējo uzbrucēju, Terelu Praioru.

- Savukārt Filadelfijas "Eagles" ir pastiprinājusies ar malējo uzbrucēju Maiklu Volesu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2018-03-27 13:35, pirms 6 gadiem
Gan jau šis rupeklis naudas ziņā neko nezaudēs, jo saņems normālu kompensāciju no delfīniem. Citādi drusku jocīgs līgums būtu, ar darba devēja tiesībām jebkurā brīdī mierīgi pārtraukt.

     [+] [-]

, 2018-03-27 14:14, pirms 6 gadiem
Rams D būs diezgan iespaidīgs. Negribētu būt QB komandā ar vāju OL (par laimi neviens arī nepiedāvā ).

     [+] [-]

, 2018-03-27 14:23, pirms 6 gadiem
Slice rakstīja: Gan jau šis rupeklis naudas ziņā neko nezaudēs, jo saņems normālu kompensāciju no delfīniem. Citādi drusku jocīgs līgums būtu, ar darba devēja tiesībām jebkurā brīdī mierīgi pārtraukt.
komandām ir tiesības izbeigt bez sankcijām jebkuru līgumu. Šis nav tas
gadījums kad kā izņēmums ir garantētie līgumi., no kuriem mēģina atteikties kā sugas.
tas tikai un vienīgi tāpēc, ka NFL ir ļoti traumatisks sporta veids, pie tam, regulārā sezona ir tikai 16 nedēļas, pirms tam parasti ir 4 pārbaudes spēles, pēc tam ir max 4 play off spēles.