Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Steelers" pirmssezonu turpina perfekti

Juris Miņins
Juris Miņins

"Steelers" pirmssezonu turpina perfekti
Foto: AFP/Scanpix

Savu trešo uzvaru trijās Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs izcīnīja Pitsburgas "Steelers" vienība, kas šoreiz ar 18:6 pārspēja Tenesī "Titans".

Pitsburgas "Steelers" šonakt turpināja savu pirmssezonas uzvaru sēriju,šoreiz, jāpiebils gan, ka ne tajos labākajos laikapstākļos, pārspējot Tenesī "Titans".

Turpinoties pirmssezonas, protams, ka komandas aizsargā savus spēlētājus, tajā pašā laikā Bens Rotlisbergers šoreiz aizvadīja trīs uzbrukuma sērijas, vienu reizi aizvedot komandu līdz piezemējumam, kamēr viņa oponentam Markusam Mariotam tik labi gan neveicās, jo viņš laukumā pavadīja tikai vienu uzbrukuma sēriju un bija neprecīzs visās trijās piespēlēs.

Runājot par pašu spēli, tās galvenie notikumi risinājās jau pirmajā ceturtdaļā, tiesa, Tenesī komandai jau no paša spēles sākuma diez ko labi nevedās. Sākumā Markuss Mariota tika nogāzts ieskaites laukumā, ko izdarīja Stepons Tuits, un tas Pitsburgai deva divus punktus, bet vēlāk "Steelers" noorganizēja vēl divus rezultatīvus uzbrukumus – vispirms Bens Rotlisbergers ar Džudžu Smits-Šusteru, bet vēlāk arī rezervisti – Meisons Rudolfs ar Džeimsu Vašingtonu. Tādējādi pēc pirmajām 15 nospēlētajām minūtēm rezultāts kļuva 15:0.

Tālākā spēle, vismaz rezultāta izmaiņu ziņā, nebija diez ko interesanta, jo "Titans" kikeris Raiens Sakops realizēja divus, bet viņa amata brālis no "Steelers" Metjū Raits, vienu tiešo brīvsitienu un tas arī bija viss.

Tenesī vienībai šis bija jau otrais zaudējums trijos mačos, taču komanda pirmssezonā spēlē ļoti piesardzīgi un komandas pamatsastāva spēlētāji laukumā tiek laisti daudz retāk nekā to dara citas komandas.

NFL pirmssezonas spēles, 3. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsBengals25:23
RedskinsFalcons19:7
PanthersPatriots3:10
RavensEagles26:13
PackersRaiders21:22
JaguarsDolphins7:22
BrownsBuccaneers12:13
BillsLions24:20
CardinalsVikings9:20
TexansCowboys0:34
BearsColts27:17
SaintsJets28:13
BroncosRams6:10
SeahawksChargers23:15
SteelersTitans18:6

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/